Bizim Toptan, yaptığı yatırımlar ile güçlü büyümesini sürdürdü

Bizim Toptan, dijitalleşme yatırımlarının sağladığı avantaj ve güçlü CRM altyapısı ile 2021 yılında satış gelirlerini, kârlılığını ve müşteri sayısını artırmayı başardı.

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre; Marka, 2021 yılında cirosunu bir önceki yılın aynı dönemine oranla % 34 artırarak 7,2 milyar TL’ye, net karını ise maddi duran varlıklarının yeniden değerlemesindeki değer artışının da etkisiyle 82,2 milyon TL’ye yükseltmeyi başardı.

Bizim Toptan Genel Müdürü Hüseyin Balcı, şirketin 2021 yılı finansal sonuçlarını değerlendirirken “Çok kanallı satış modelimiz, geniş müşteri yelpazemiz, dijitalleşme yatırımlarımızın sağladığı avantaj ve güçlü CRM altyapımızla 2021 yılında satış gelirlerimizi, karlılığımızı ve müşteri sayımızı artırmayı başardık. Dijital satış platformumuzu yapay zekâ destekli altyapımızla yenileyerek özellikle ticari müşteriler için özelleştirilebilen, müşterisini tanıyan ve buna göre fırsatlar sunan bir markayız” ifadelerini kullandı.

Balcı, Bizim Toptan’ın gelecek hedefleri ile ilgili olarak  “Şirketimizi önümüzdeki dönemde de kişiselleşmiş bir dijital satış operasyonu olarak konumlandırmayı hedefliyor; yeni yatırımlarımızla bu hedefe kısa sürede ulaşacağımıza inanıyoruz. 2021’i güzel sonuçlarla kapattık. 2022 yılının, dijitalleşmeye devam edeceğimiz ve verimli sonuçlar beklediğimiz daha da güçlü bir yıl olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Bizim Toptan’ın cirosunun artmasında Seç İş Ortaklığı modelinin büyümesinin önemli katkısı bulunuyor. Seç Market’in Türkiye genelindeki iş ortaklarının sayısı 2021 yılında artış kaydederken, Bizim Toptan’ın satışları içindeki payı da yükselmeyi sürdürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir