METADİAG, özel yazılımlarıyla otomotivde tasarrufu arttırıyor

Bünyesinde ürettiği yerli ve milli ürünlerle otomotiv sektöründeki verimliliği artırıp, müşterileri için ciddi tasarruflar oluşturan METADİAG’ın gelecek hedefinde ise bu ürünlerle ihracatı artırıp, ülke ekonomisine sunduğu katma değeri artırmak var.

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanına aynı kalitede hizmet veren METADİAG Bilişim Teknolojileri; kendi bünyesinde yerli ve milli ürünler geliştirerek Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

Ar-Ge ve inovasyona yaptığı yatırımlarla her geçen gün büyümesini sürdüren METADİAG, uzman kadrosu ile ürettiği ve ithal ettiği tüm ürün ve hizmetlerin satış sonrası destek hizmetlerini de sağlıyor.

METADİAG Bilişim Teknolojileri’nin Türkiye merkezli olarak dünyanın dört bir yanına hizmet sunan bir teknoloji firması olduğunu ifade eden Metadiag Bilişim Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Keskinkılıç, METADİAG’ın ağır vasıta, binek, iş makinesi ve endüstriyel motorların arıza çözümleri için gerekli ekipmanların ve yazılımların üreticisi ve sağlayıcısı konumunda olduğunu belirtti.

Seyhan Keskinkılıç, deneyimli mühendis kadrosu ve teknik ekibi ile geleceğin teknolojilerini üretmeye odaklanan METADİAG’ın ürettiği yazılım ve donanımlarla, Türkiye’de sektörünün öncüsü olduğuna da vurgu yaptı.

Keskinkılıç, şirketin sektöründe öncü olmasını sağlayan güçlü yönlerini ise şu şekilde aktardı: “Şantiye alanlarında, düşük hızlı ağır yük taşımalarında ve madencilik sektöründe kullanılan araçların yakıt sarfiyat kontrolü gibi alanlarda tasarruf ve iş güvenliğini öne çıkaran yazılım ve donanımlarımızla, profesyonel teknik ekibimiz olaylara direkt müdahale ederek, arıza ve bakım süreçlerinde hız kazanılmasını ve bu sayede hizmet bedellerinin minimize edilmesi ile ithal ikame sağlamak şirketimizin güçlü yanlarıdır.”

“PANDEMİYE RAĞMEN BAŞARILI BİR 2021 GEÇİRDİK”

Pandemi gölgesinde başlayan 2021 yılının küresel ve yerel çaptaki tüm olumsuzluklara rağmen kendileri için iyi geçtiğini kaydeden Keskinkılıç, zorlu yılda yaptıkları çalışmaları şu şekilde aktardı: “Ağır sanayi ve şantiye alanlarında, iş insanlarımıza maddi tasarruf sağlamak ve sektör çalışanlarının iş güvenliğini oluşturmak amacıyla gerekli tüm adımları attık. Geliştirdiğimiz donanımlarla insana bağımlılığı azaltırken, vermiş olduğumuz yazılım hizmetleri ile müşterilerimizin ciddi bir maddi tasarrufu elde etmesine katkıda bulunduk. METADAMPER donanımımız ile damperli araçların zorlu arazi koşullarında ve şantiyelerde yaşayabilecekleri problemlerin önüne geçtik. Yurt dışında 70’e yakın ülkeye verdiğimiz hizmetleri ve pandemi koşullarını hesaba katarak çalışma saatlerinde esnekliğe gittik, böylece yeni istihdamlar yarattık.”

Keskinkılıç, 2022 ve hedefleri için ise, “Kendi markamız olan METAPROG çatısı altında ürünler üreterek ihracat yapmak ve yabancı menşeli firmaların teknik servis yazılımlarına ödenen lisans bedellerinde azalma sağlayarak ithal ikame oluşturmak temel hedeflerimizi oluşturuyor.

Yurt içinde ve yurt dışında network ve bayii ağımızı genişleterek yerli ve milli donanım yazılımlarımızın ihracatını yapıp, bu sayede ülke ekonomisine daha fazla katma değer katmak temel gayemiz. Ayrıca elde edeceğimiz bu genişlemenin yeni istihdam kapıları açacağını da biliyoruz” dedi.

Deneyimli mühendis kadrosu ve teknik ekibi ile geleceğin teknolojilerini üretmeye odaklanan METADİAG, ürettiği yazılım ve donanımlarla Türkiye’de sektörünün öncüsü konumunda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir