Özcan Ermiş “E-dönüşüm ile müşterilerin içi de işi de rahat”

Sağladığı 360 derece e-dönüşüm hizmetleri ile müşterilerinin zaman ve para maliyetlerini minimize eden ve sağladığı teknolojik dönüşüm ile firmanın imajını daha da güçlendiren EDM Bilişim, “E-dönüşüm ile müşterilerin içi de işi de rahat” mottosuyla ilerliyor. 

2021 yılında tüm dünyaya dijitalleşmenin gücünü ve iş dünyasında sahip olduğu avantajları gösteren e-dönüşüm, kullanıcılarına dijitalleşme sürecine bir adım önde başlama olanağı sağladı.

2010 yılında güçlü sermaye yapısıyla kurulan EDM Bilişim de kurumsal müşterilerine ve tüm KOBİ’lere 360 derece e-dönüşüm hizmeti sunuyor. EDS’nin operasyonlarını büyütmesindeki başarısının arkasında da bu çok yönlü e-dönüşüm vizyonu bulunuyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından verilen e-fatura, e-defter, e-arşiv, e-irsaliye, e-bilet, e-SMM, e-müstahsil lisanslarının yanı sıra BTK tarafından düzenlenen e-imza ve KEP sektöründe üretim ve kayıt makamı yetkilerini alan ve bu alanlarda müşterilerine hizmet sunan EDM; bu hizmetleri, kendi geliştirdiği yüzde 100 yerli yazılım teknolojisiyle ve neredeyse tüm e-dönüşüm alanlarında lider konumda veriyor.

EDM Bilişim, 100’ü aşkın merkezi teknik kadrosu, 600 üzeri saha çalışanı, 450 üzeri ERP iş ortağı ve 300’e yakın hizmet merkeziyle müşterilerine hizmet veriyor.

3DS güvenlik teknolojisi ve online erişimli arşivleme teknolojisi sayesinde fatura, irsaliye vb. tüm e-belgelerin EDM sistemlerinde 10 yıl boyunca dört yedeklemeli ve yasal geçerli olarak en güvenli şekilde saklandığını ifade eden EDM Bilişim İcra Kurulu Başkanı Özcan Ermiş, bu sayede e-belgelere istenilen anda erişilebildiğini belirtti.

“EDM GÜÇLÜ VE GÜVENİLİR FİRMA İMAJINI SAĞLAMLAŞTIRIYOR”

EDM Bilişim’in şirketlere hem tasarruf hem de bilgi ve belge akış süreçleri alanlarında oldukça büyük faydalar sağladığını kaydeden Özcan Ermiş, “EDM, kurumsal müşterilerinin kâğıt, toner, kargo, arşivleme gibi para ve zaman maliyetlerini en düşük seviyeye indirmekten başlayarak, operasyon süreçlerini çok hızlı ve doğru hale getiriyor, manuel işlemlerden kaynaklanan hataları sıfırlıyor ve sonuç olarak verimliliklerini ciddi oranlarda artırıyor. Anında ve üstün güvenlikli belge akış teknolojisi sayesinde, kurumsal müşterilerinin fatura, defter, irsaliye, makbuz, dekont, bordro, ihtar gibi tüm belgelerinin, ERP ve muhasebe programı içinden tam otomatik alınarak, EDM üzerinden elektronik imzalanmış şekilde tam ve eksiksiz olarak muhatabına ulaşmasını sağlıyor

Tüm bu faydaların ortak sonucu olarak, EDM, e-fatura başta olmak üzere e-dönüşüme geçen tüm müşteri ve iş ortaklarının; teknolojiyi kullanan, modern, şeffaf ve kanunlara uyan, sağlam ve güvenilir şirket imajını pekiştiriyor. Özetle, EDM, sloganındaki söylemi, yani ‘müşterilerin içinin de işinin de rahat olmasını temin etme’ yolunda ilerliyor” şeklinde konuştu.

“E-DÖNÜŞÜM DOĞANIN KORUNMASINA DA KATKI SUNUYOR”

 E-dönüşümün şirketlere sağladığı zaman ve maliyet tasarrufu ve güçlü firma imajının yanında doğaya da çok ciddi katkılar sunduğunu vurgulayan Özcan Ermiş, “Toplumsal fayda olarak e-dönüşümün doğaya katkısı çok büyük. Çünkü her yıl kesilen kâğıtlar yerine, fatura gibi tüm belgeler elektronik ortama taşınıyor. Bu dönüşüm ile doğanın korunmasına da büyük yarar sağlanmış oluyor.” diye konuştu.

EDM, kurumsal müşterilerinin para ve zaman maliyetlerini en düşük seviyeye indirmekten başlayarak, operasyon süreçlerini çok hızlı ve doğru hale getiriyor, manuel işlemlerden kaynaklanan hataları sıfırlıyor ve sonuç olarak verimliliklerini ciddi oranlarda artırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir