Tuğba ŞİŞİK REİS “Başarısı kanıtlanmış ürün ve çözümlerimizle fark yaratıyoruz”

Başarısı kanıtlanmış ürün ve çözümleriyle fark yarattıklarını ve başarılarını müşteri odaklı çalışma modeliyle desteklediklerini ifade eden Zyxel Networks Türkiye Ülke Müdürü Tuğba Şişik Reis, “2022’de, mevcut ürün ve çözüm yelpazemizi müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına göre güncellemeye devam edeceğiz” dedi.

 Müşteri merkezli hizmet anlayışıyla 30 yıldan bu yana inovatif faaliyetler gerçekleştiren Zyxel, bireyler ve kurumlar için ağ çözümleri geliştiren Tayvan menşeli bir şirket. En ileri teknolojili çözümleriyle hız, güvenlik ve sağlamlığı bir arada sunmak için yapay zekâ ve bulut bilişimden faydalanan marka, bugün 150 ülkede 1 milyondan fazla işletmeye 100 milyondan fazla cihaz ve çözümleriyle hizmet veriyor. Geleceğin ağlarını kurmak için modern işyerinin ihtiyaçlarını karşılayan ve kurumların potansiyelini açığa çıkarmasına yardımcı olan Zyxel Networks; işi, eğlenceyi ve hayatı kolaylaştırıyor.

Bulutun ağlar için sunduğu kurulum, yönetim, uzaktan izleme ve güncelleme esnekliğine olan talep üzerine geliştirdikleri Nebula Together çözümünün, Zyxel müşterilerinin tüm ağları tek bir platformda toplamanın gücünü keşfetmesine yardımcı olma hedefli yeni stratejilerini temsil ettiğini belirten Zyxel Networks Türkiye Ülke Müdürü Tuğba Şişik Reis, “Gelişmiş ağ güvenliği, switching ve Wi-Fi’yi tek bir çözümde toplayan Nebula Together, güvenilir ağ iletişimi sağlamaya yönelik basit ama güçlü bir yaklaşım” dedi.

Firmanın yıllardır uçtan uca çözümler sunduğunu ve bunun öneminin pandemide daha fazla anlaşıldığını ifade eden Reis, “Firma olarak, başarısı kanıtlanmış ürün ve çözümlerimizle fark yaratıyoruz. Bu başarımızı müşteri odaklı çalışma modelimizle de destekliyoruz. Dolayısıyla sektörde Zyxel’i ürün ve hizmet anlayışıyla farklı bir yere koyuyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÜRÜN VE ÇÖZÜM YELPAZEMİZİ GÜNCELLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Son yıllarda ağ teknolojilerinde yaşanan gelişmelerin, 2022’de 5G’nin daha fazla gündemde bulanacak olmasının da etkisiyle ivmesini artıracağına dikkat çeken Tuğba Şişik Reis, şöyle devam etti: “Bireyler ve işletmeler için sağlıklı, hızlı ve güvenli internet bağlantısı, son iki yıl içinde daha öncelikli hale geldi.

Bu sebepten, evlerde ve işyerlerinde ağ teknolojilerine yatırımın 2022’de artarak süreceğini düşünüyoruz. Zyxel Networks olarak, 2022’de, mevcut ürün ve çözüm yelpazemizi müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına göre güncellemeye devam edeceğiz. Hâlihazırdaki ürünlerimizin yapay zeka ve bulut konusundaki iddiasını geliştirmeyi de sürdüreceğiz.”

 “CİNSİYET AYRIMCILIĞI ÇAĞ DIŞI BİR TUTUM”

Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutladığını ifade eden Tuğba Şişik Reis,  sözlerine devamla “Günümüzde kadınlar hemen her sektörde ve kademede çalışabildiklerini kanıtlamış durumdalar. Herhangi bir konuda olduğu gibi, cinsiyet konusunda da ayrımcılığın çağ dışı bir tutum olduğunu kabul etmeliyiz. Her 8 Mart’ta konuşulanların sözde kalmaması, pratik uygulamalar olarak hayata geçirilmesi gerektiğine inanıyorum.

Zyxel olarak, çalışma hayatında cinsiyet eşitliği, öncelik verdiğimiz bir konu. İş yaptığımız kurumları ve paydaşlarımızı da bu konuda hassasiyete davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir