Türk Telekom, Dijital Depo Kurumsal hizmetini başlattı

Türk Telekom, kurumsal müşterilerinin verilerini bulut ortamında saklama, her cihazdan kolayca ulaşabilme ve dosyalar üzerinde ortak çalışabilme taleplerini karşılamak amacıyla geliştirdiği Dijital Depo Kurumsal ürününün tanıtımını gerçekleştirdi.

Türk Telekom tarafından geliştirilen bu hizmet ile kurumlar; kurum içi ve dışı dosya paylaşımı, büyük dosya transferi, eş zamanlı ortak çalışma gibi yetkinlikleri olan Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) uyumlu olan bu servisten Türk Telekom’un aylık ödeme fırsatıyla faydalanabilecek. Dijital Depo Kurumsal ürünü, mobil uygulaması ve kullanıcı dostu web ara yüzü ile internet bağlantısı olduğu sürece tüm verilere erişilebiliyor.

Dijital Depo Kurumsal, kullanıcıların elektronik ortamdaki tüm bilgi ve belgelerini 512 bit ile kriptolayarak koruma altına alan, her türlü belgeyi saklayan ve bu belgelerin kolaylıkla paylaşılmasını sağlayan bir dosya içerik yönetimi ve arşivleme sistemi olarak tanımlanıyor.

Türk Telekom, geliştirmiş olduğu yeni hizmetlerine ilişkin olarak Ürün ve Servis Yönetimi Direktörü Fatih Türkoğlu, “Türkiye’nin verisini koruma ve saklama vizyonuyla; yerli bulut teknolojilerini geliştirmeye ve iş birlikleri ile sürekli olarak büyümeye devam ediyoruz. Bu anlamda Dijital Depo kurumsal uygulamamız ile kurumsal müşterilerimize maliyet, güvenlik, erişim ve ölçeklenebilirlik avantajları sunuyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Dosya transfer özelliği, abonelik gerektirmiyor

Türkoğlu, aylık ödeme modeli ile sunulan ‘Dijital Depo Kurumsal’ uygulamasının dosya transfer özelliğinin abonelik gerektirmediğini ve tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunulduğunu kaydederek “Müşterilerimizin sadece kendi verilerini saklamalarına imkân sağlamanın yanında; ister birey olsun ister kurum olsun; birbirleri ile güvenli ve hızlı şekilde dosya paylaşımı yapmak isteyen herkes Türk Telekom veri merkezlerinde barındırılan bu uygulamaya https://dijitaldepokurumsal.turktelekom.com.tr/ ad

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir