Akustikhane TikTok canlı yayın konserleri başladı

Ülkemizde birçok ünlü sanatçının keşfedilmesini sağlayan Akustikhane ve sosyal medya devi TikTok, yeni sanatçıları dinleyicilerle buluşturmak amacıyla güç birliği yapıyor.

TikTok X Akustikhane Canlı Yayın Konserleri, 2011 yılından günümüze, yayınladığı özenle kaydedilmiş canlı performans seçkisiyle milyonların müzik dinleme zevkini etkilemiş ve onlarca yeni sanatçının üne kavuşmasını sağlamış olan Akustikhane, TikTok Türkiye ile müzikseverler için heyecan verici bir işbirliğine gidiyor. TikTok’ta canlı yayınlanacak konserler için geri sayım başladı.

‘Yeni Keşifler & Yepyeni Seslerle Buluşma’

2021 itibariyle Akustikhane bünyesinde kurulan yeni plak şirketi Akustikhane Records’un sanatçıları canlı yayın konserlerinin ilk konukları olacak. Akustikhane Records müzik etiketinde, uzun bir çalışma sürecinin ardından yeni çıkan şarkıların birçoğu, ilk kez bu seride dinleyicilerle buluşacak. Alternatif Pop, Rock, Synthwave, R&B ve Trap gibi popüler müzik türlerinin yanında elektronik dokunuşlara da yer verecek seri, son derece geniş ve zengin bir müzik seçkisine ev sahipliği yaparak müzikseverleri yeni seslerle tanıştıracak.

Seride yer alacak sanatçıların bir bölümü Akustikhane’nin yeni sesleri keşfetmek için hayata geçirdiği ‘Yeni Yerli projesi’ne katılmış isimlerden oluşuyor.

İlk Konser 10 Mayısta yapıldı

Melisa Zey’in canlı yayınıyla başlayacak konser serisinin ilki 10 Mayıs akşamı saat 22:00’de Akustikhane’nin resmi TikTok hesabında gerçekleştirildi. Beliz, Kadirhan Ayter, Asya Sarı gibi yepyeni sanatçılarla devam edecek seride yer alacak diğer isimler Akustikhane TikTok hesabında paylaşılacak.

Akustikhane TikTok Hesabı’na bu linkten ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir