COPA, 30’uncu yılını kutluyor

İklimlendirme sektörünün öncü markaları arasında yer alan COPA Isı Sistemleri, 30’uncu yılını kutluyor. İnovatif teknolojileri ürünlerine adapte ederek büyüyen COPA, % 100 yerli sermaye ile gerçekleştirdiği üretiminin % 80’ini ihraç ederek global pazarlardaki varlığını sağlamlaştırıyor.

Çevreye saygılı, üstün tasarruf sağlayan ve yenilikçi ürün gruplarıyla dikkat çeken COPA, Bursa Minareliçavuş Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan 26 bin metrekarelik modern tesisinde % 100 yerli sermaye ile üretimlerini gerçekleştiriyor.

Müşterilerinin yaşam alanlarına dokunuyor

4 kıta ve Türkiye ile birlikte 40’ı aşkın ülkede faaliyetlerini yürüten COPA Isı Sistemleri’nin ürün grupları arasında tam yoğuşmalı ve hermetik kombi; duvar tipi split, multisplit ve salon tipi klima; hermetik şofben ve radyatörler yer alıyor.

30 yıldır iklimlendirme sektörüne birçok ilki kazandıran COPA, ihracatta da öncü konumda yer alıyor. Marka olarak gerçekleştirdiği üretiminin % 80’ini ihraç eden COPA, global pazarlarda ye alan mevcut varlığını da günden güne sağlamlaştırarak dünyanın birçok noktasında müşterilerinin yaşam alanlarında dokunmayı sürdürüyor.

“2021 yılında ihracatta, % 100’ü aşkın büyüme”

Ürünleri İngiltere, Çin, Romanya ve Polonya başta olmak üzere birçok ülkede kullanılan COPA, her yıl ülkemizin ‘lider ihracatçıları’ arasında yer alıyor. 2021 yılında ihracatta, 2020 yılına oranla cirosal olarak TL bazında % 100’den fazla büyüme ile kapatan COPA, 2022 yılında ihracatta cirosunu % 40’a yakın artırma hedefini taşıyor.

30’uncu yılında Çin’e kombi ihracatına başladı

‘Yüksek verimli’ iklimlendirme çözümleri sunan COPA, ihracat portföyünde yer alan Çin’e radyatörün ardından kombi de ihraç etmeye başladı. COPA, son teknoloji kullanarak üretimini gerçekleştirdiği yeni kombisi Eon’u 2022’nin ilk çeyreğinde Çin pazarındaki tüketicileriyle buluşturdu. Bursa’da yer alan fabrikasında üretimini gerçekleştirdiği Eon kombiler, Çin pazarında büyük ilgi görüyor.

COPA Isı Sistemleri Genel Müdürü Oktay Erdinç, marka olarak 30 yıllık hikâyelerine nice başarıları sığdırdıklarını belirterek “Başarılarla ve ilklerle dolu bir 30 yılı geride bırakmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kurulduğumuz günden itibaren, yenilikçi ürünlerimizle her zaman iş ortaklarımızın ve müşterilerimizin hayatına değer katmayı hedefledik. COPA olarak dünyada 40’ın üstünde ülkede yer alan global bir markaya dönüştük. 30 yıldır olduğu gibi değerlerimizin ışığında ve modern çağın rehberliğinde; üretmeye, sektörümüze öncülük etmeye, insana ve teknolojiye yatırım yapmaya devam edeceğiz” değerlendirmelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir