Bahçıvan: “İSO, marka değeri ve güvenilirliği yüksek bir kurum haline geldi”

İstanbul Sanayi Odası (İSO), 70. Yıl Gala Gecesi’nde, odanın kurulduğu  1952 yılından bu yana üyesi olan 70 yıllık 12 sanayi kuruluşuna plaket takdim edilirken, 20 yıl ve üzeri İSO Meclis üyeliği yapmış olan sanayicilere de plaket verildi.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, İSO’nun başından itibaren bir aile, bir ekip ruhuyla hareket ettiğini belirterek, “Geçen 70 yılda Türkiye’nin en güçlü ve köklü kurumu olmanın yanı sıra marka değeri ve güvenilirliği yüksek bir kurum haline geldi” dedi.

İSO Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay ve İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın ev sahipliğinde düzenlenen ‘70. Yıl Gala Gecesi’ne, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, TOBB Başkanı Rifat Hısarcıklıoğlu, TBMM Komisyon Başkanı Ziya Altunyaldız, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcıları Hasan Büyükdede ile Mehmet Fatih Kacır, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, İTO Başkanı Şekip Avdagiç ile birlikte İSO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı üyeleri, birçok oda ve sivil toplum kuruluşu başkanı, İSO Meclis ve Meslek Komitesi üyeleri ile sanayiciler, iş ve medya dünyasından isimler katılım sağladı.

“Sanayicilik bizim için millet sevgisi ile eşdeğer”

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, odanın bu sene 70’inci yılını kutladığını belirterek; İSO’nun başından itibaren bir aile, bir ekip ruhuyla hareket ederek geçen 70 yılda Türkiye’nin en güçlü ve köklü kurumu olmanın yanı sıra marka değeri ve güvenilirliği yüksek bir kurum haline geldiğine dikkat çekti.

Bahçıvan, sözlerine devamla “Türkiye’nin üretim hayatını ve ekonomisini geliştirerek, milletimizin refahını artırarak, ülkemizin gelişmiş ülkeler liginde yer almasını sağlamak da biz sanayicileri var ediyor, bugünlere getiriyor. Sanayicilik bir aşk, sanayicilik bir tutku, sanayicilik bir emek, sanayicilik bir hayat tarzı, sanayicilik millet sevgisi ile eşdeğerdir bizim için. Bu hisleri, duyguları yaşam biçimi haline getirmek hiç kolay değil. Bunu başarabilmek sabırlı olmayı, ısrar etmeyi, hatta bazen kavga etmeyi, kimi zaman en sevdiklerinizi bile karşınıza almayı gerektirebilir. Bunların her biri, sanki zoru çözmek, başarıya ulaşmak için önünüze konan bariyerler. İSO da bu tutkuların, bu felsefenin, bu hayat çizgisinin bir simgesi, bir markası, bir bileşen. Nihayet bütün bu kavramların, en usta öğreticilerden öğrenildiği bir Sanayi Okulu. 70. Yılını kutlayan Odamızı kuran, Türk sanayine büyük hizmetleri geçmiş, bütün sanayici büyüklerimizi yöneticilerimizi, çalışanlarımızı bir kere daha rahmetle ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir