7 kıtada 100 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor

Dünyadaki trendler ve gelişmeler doğrultusunda Ar-Ge çalışmalarını gerçekleştiren, üretim ve pazarlamada piyasa beklentileri ile paralel hareket eden Çetinkaya Pano, yedi kıtada, 100 ülkeye ihracat yapıyor ve dünyanın saygın markalarından biri konumunda yer alıyor.

1979 yılında Selçuk ve Erman Çetinkaya tarafından İstanbul’da kurulan Çetinkaya Pano, İstanbul Kıraç’taki üretim tesisinin yanında Karaköy ve Perpa’daki satış mağazaları ile hizmet veriyor.

Elektrik sektöründe faaliyet göstermeye başladıkları ilk günden itibaren hem yurt içinde hem de yurt dışında büyüme hedefi koyan ve müşteri odaklı bir anlayışla hareket eden Çetinkaya Pano, bu doğrultuda pek çok başarılı ürünü içeride ve dışarıda piyasaya sundu.

Artan iş hacmini karşılamak ve müşterilerine daha geniş yelpazede hizmet vermek için 2015 yılında İstanbul Esenyurt’ta 45 bin metrekareye yayılmış ve her türlü ihtiyaca yönelik olarak dizayn edilmiş modern tesisine taşınan Çetinkaya Pano, bu sayede faaliyetlerine daha fazla hız verdi.

Çetinkaya Pano; İstanbul Anadolu yakası, Bursa, İzmir, Ankara ve Gaziantep’teki ofislerinin yanında 81 ildeki bayilikleri sayesinde müşterilerine en hızlı şekilde hizmet sunuyor.

Plastik pano, metal pano, polyester pano, delikli kablo kanalları, buat kutusu, aydınlatma armatürü, ofis çözümleri, yeraltı buat ve rögar kapakları, sigorta kutuları, regülatör, trafo ve iklimlendirme ürünleri üretimi gerçekleştiren şirket, üretiminin tamamını İstanbul Kıraç’taki 55 bin metrekarelik entegre üretim tesisinde yapıyor.

Dünyadaki trendleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek Ar-Ge yatırımlarını artıran ve aynı zamanda sektörün ilerlemesine katkıda bulunan Çetinkaya Pano, iş süreçlerini sürekli geliştirecek aksiyonları alarak, ihtiyaçları önceden tespit edip, üretim ve pazarlama faaliyetlerini her daim beklentilerle paralel ilerletiyor.

Çetinkaya Pano, kalite standartlarına uygun olarak ürettiği ürünlerinin kalite sürecini, maddeden mamule dönme ve müşteri ile buluşma aşamasına kadar devam ettiriyor.

Kurulduğu günden bu yana faaliyet gösterdiği her alanda öne çıkarak, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasına girmeyi başaran Çetinkaya Pano, bugün 400’ü aşkın çalışanı, 65 ülkeden fazla ticaret hacmi ile müşterilerine güven veren saygın markalar arasında yer alıyor.

Çetinkaya Pano ayrıca bulunduğu ülkelerdeki pazar payını artırmak ve yeni pazarlara açılmak için stratejiler geliştirmeye devam ediyor. Bugün itibarıyla yedi kıtada, 100 farklı ülkeye ihracat yapma başarısına sahip. Çetinkaya Pano, bulunduğu pazarların ihtiyacı olan gerekli patent ve belgelere sahip olmakla beraber, bunların üzerine yeni belgelendirme ve sertifikasyon uygulamaları eklemek için de çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca pazarlama faaliyetleri, katılım gösterdiği fuarlar ile yurt dışında da güçlü bir marka olma ve daha geniş kitlelere ulaşma hedefi ile yoluna devam ediyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir