“Endüstrinin kalbinde yer alıyoruz”

Dünyayı daha üretken hale getirme misyonu kapsamında hareket eden Linde Gaz Türkiye’nin yaptığı çalışmalarla müşterilerinin ve dolayısıyla endüstrilerin üretkenliğini ve sürdürülebilirliğini sağladığını belirten Mert Alper Kumbaracı, daha fazlası için yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

 Alman bilim adamı ve girişimci Carl von Linde tarafından 1879 yılında Almanya’da kurulan Linde plc, küreselde yaklaşık 80 bin kişiyi istihdam eden, dünyanın önde gelen endüstriyel gaz ve mühendislik firmalarından biri. Şirket, 2021 yılında 31 milyar dolarlık satış hacmine ulaştı.

Linde Gaz Türkiye ise Linde plc’nin sahip olduğu 140 yıllık benzersiz deneyim ile yoluna devam ediyor. Linde Gaz Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mert Alper Kumbaracı, bu deneyim ışığındaki çalışmalarını şu şekilde aktardı: “Çalışmalarımızı ve dünyamızı daha üretken hale getirme misyonu ile müşterilerimizin üretkenliklerine katkı sağlıyoruz. İmalattan sağlığa, gıdadan kimyaya kadar çok geniş bir yelpazede müşterilerimize hizmet veriyoruz. Covid-19 salgını süresince üretimin durmaması için endüstriyel gaz tedarikini kesintisiz olarak devam ettirmenin yanında, hayati önem taşıyan medikal gazlarımızı ülkemiz hastanelerine sağlamaya devam ettik. Müşterilerimizin işlerinin sürdürülebilirliğine katkı sağladık.”

Linde olarak en büyük değerlerinin ‘emniyet’ olduğuna vurgu yapan Kumbaracı, iş güvenliği ve kalitenin her zaman öncelikleri olduğunu söyledi.

Müşterilerin işlerini sürdürülebilir kılmalarına olanak sağlayan çözümler için çalıştıklarını aktaran Kumbaracı, “Endüstrinin kalbindeki çok çeşitli prosesleri gazlarımız ile destekliyor, müşterilerimizin daha üretken olmasını sağlıyoruz” dedi.

“2022’nin ilk çeyreği başarılı geçti”

 Üretim sürecinin iki önemli girdisi elektrik ve yakıtta yaşanan artışların hem kendileri hem de müşterileri için başta artan maliyetler olmak üzere birtakım sıkıntılar yarattığını kaydeden Kumbaracı, her şeye rağmen ülkenin potansiyeline güvendiklerini belirtti ve şöyle devam etti: “Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ülkeye duyduğumuz güvenimizin en önemli işaretidir. Şirketimiz için 2022 yılının ilk çeyreği oldukça başarılı geçti. Operasyonlarımızı emniyetle sürdürdük ve müşterilerimize emniyetli ve kaliteli hizmet vermeye devam ettik” ifadelerini kullandı.

Firma olarak yeni yatırım fırsatları kovaladıklarını dile getiren Kumbaracı, büyümelerini hız kesmeden devam ettirme kararlılığında olduklarını söyledi.

En iyi işyeri, en iyi işveren

 Linde Gaz Türkiye, geçtiğimiz yılın ardından bir kez daha çalışmak için başarılı iş yerlerine verilen “Great Place to Work” sertifikasına hak kazandı. Ayrıca Türkiye’nin “En İyi İşverenleri”nden biri olarak seçilmenin gururunu yaşadık. Tüm iş süreçlerimizi dijitalleştirmeye hız kesmeden devam ediyoruz. E-ticaret sitesi, mobil uygulamalar gibi sektörün öncüsü projelere imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir