“Eylül’de Türkiye’de bir ilk olacak ürünümüzü tanıtacağız”

Eylül ayında lansmanını yapmaya hazırlandıkları ürünlerinin Türkiye’de bir ilk olacağına vurgu yapan Halil Kullemci, pandemi döneminde kazanılan hijyen anlayışının tamamlayıcısı olacak ürünün devrim niteliğinde olduğunu söyledi.

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir, network-marketing kanalı ile kendi üretimini yaparak pazarlayan tek yerli firma olma başarısını elinde tutan BioBellinda, dünyada Avrupa ülkeleri başta olmak üzere, İngiltere ve Amerika dahil 35 ülkede Türkiye’de ürettiği ürünlerini aynı satış kanalı ile pazarlamaya 10 yılı aşkın süredir devam eden ilk marka konumunda yer alıyor.

Girişimcilerin diploma, teknik özellik ve işletme sermayesine ihtiyaç duymadan, istedikleri yerde iş hayatında aktif rol almalarını sağlama amacı ile hareket eden BioBellinda için “Dijitalleşen ve hızla değişen dünyada girişimcilerimizin evlerinden çıkmadan ve ülke sınırlarına bağlı kalmadan kazanç sağlayabilmeleri için yeni teknolojiler geliştiren ve yeni ürünler üreten bir firma” diyen şirketin Genel Müdürü Halil Kullemci, cilt bakım ürünleri, gıda takviyeleri, ev ve genel temizlik ürünleri, helal sertifikalı ağız bakım ürünleri, parfümler ve amonyaksız saç boyaları ürünleri için hizmet verdiklerini söyledi.

“İşimizin özünde sürdürülebilirlik var”

 Kaliteli ve güvenilir ürünler, girişimcilere özel hizmet kalitesi, kısa teslimat süreleri, yeni fırsatlar sunan teknolojiler, adil ve çok kazandıran kazanç planı gibi sebeplerden dolayı müşteriler tarafından çokça tercih edildiklerini belirten Kullemci, “Vizyonumuz insanın ve doğanın yanında olmak şeklinde özetlenebilir. Bu nedenle, sürdürübilirliği işimizin özünde tutuyoruz. BioBellinda fabrikalarını doğanın içinde sıfır atık üretecek şekilde ve bacasız olarak tasarlıyoruz. Yenilenebilir kaynaklardan elden edilen ham maddeler kullanarak doğada kendi kendine çözünebilen vegan ürünler üretiyor, karbon ayak izimizi takip ediyor, enerji tüketiminde tasarruflu teknolojiler kullanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“İlk çeyrekte beklentinin üzerinde büyüdük”

“2022 büyüme hedeflerimizi mevcut ekonomik şartlara göre revize edip markamıza yatırım yaparak büyümeye devam ediyoruz” diyen Kullemci, sözlerine devamla “Eylül ayında lansmanını yapmayı planladığımız, Türkiye’de sektöründe bir ilk olacak ürünümüz geliyor. Teknoloji ile üretimi yapılan ev temizlik ürün kategorisinde çarpıcı bir yenilik ve etki yapacağına inandığımız sürpriz bir ürünümüz var. Bu ürün, pandemi döneminde kazanılan hijyen ve temizlik anlayışının tamamlayıcısı olacak ve devrim niteliğinde farklı bir konsepte sahip.

Bununla beraber Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da da büyümeye devam ediyoruz. 2022’nin ilk çeyreğinde özellikle Fransa ve Danimarka pazarlarında, beklentilerimizin üzerinde gerçekleşen yüzde 80 büyüme bizi çok etkiledi” değerlendirmelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir