‘Festival Park Yenikapı’da İstanbul Festivali başladı

Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından 3 Temmuz – 14 Ağustos tarihleri arasında Festival Park Yenikapı’da ilk kez hayata geçirilecek olan festival, Türkiye’nin en kapsamlı festivali olma iddiasını taşıyor.

23 gün boyunca 16.00’dan itibaren gün boyu sürecek festivalde, konserlerden tiyatroya, çocuk atölyelerinden espor etkinliklerine, gastronomiden sanata birçok aktiviteyi bir arada sunacak olan festival, Türkiye’nin en geniş ve kapsamlı ve uzun soluklu etkinliği olacak.

Sevilen sanatçıların sevenleriyle buluşacağı konserler ve sahne şovları 23 gün süresince İstanbul Festivali’nde ziyaretçileriyle buluşacak. Konserlerin yanı sıra tüm gün süren aktivitelerle gündüzden geceye uzanan bir serüven sunan İstanbul Festivali eğlence, lezzet ve sanatı bir araya getiriyor.

Herkes için birçok aktivitenin de sunulduğu festivalin gösteri sahnesinde ilüzyon gösterileri, interaktif şovlar, oyun parkurları, çocuk tiyatroları, kukla gösterileri, dans şovlar, kaykay ve graffiti şovlar, canlı heykel ve pandomim gösterileri, söyleşiler ve tiyatro oyunları gibi pek çok etkinlik yer alacak.

Şarkı, fotoğraf yarışmaları NFT Sergileri…

İstanbul Şarkı Yarışması, Benim İstanbul’um Fotoğraf yarışması gibi önemli etkinliklere de ev sahipliği yapacak olan festivalde; çağdaş sanatın önemli temsilcilerinin eserleri de ‘Heykelpark ve Yeni Medya: NFT sergileri’nde sanatseverlerle buluşacak.

Festivalin gençlik bölümünde, espor turnuva alanları, simulator alanı, vr alanı, playstation alanı, kutu oyunları yer alacak. İstanbul’un tatları ve bilinen markaları, İstanbul Festivali’nde lezzet sokağında gün boyu soğuk ve sıcak servislerle ziyaretçilerin mola noktası olacak.

Bilet fiyatları 30 TL

1 milyonu aşkın ziyaretçinin katılımının beklendiği İstanbul Festivali’nin ana sponsorluğunu Alternatif App üstlenirken, festivalin tematik sponsorları  ise Algida, Koel Elektronik, Medical Park, Nescafe, Omo, Pepsi, Şenpiliç ve TatilBudur oldu. İstanbul Festivali’nin biletleri 30 TL’den başlayan erişilebilir fiyatlarla satışa sunuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir