Lider Markalar, ödüllerini bu akşam alıyor

Yeni nesil iş ve ekonomi dergisi Strong Bosses.com tarafından düzenlenen; Türk iş dünyasının yenilikçiliğini, başarısını ve sürdürebilirliğini kutlayan, Türkiye’nin en prestijli kariyer ödül programı Türkiye Lider Marka Ödülleri gala gecesi bu akşam İstanbul – Hilton Bomonti Otel’de gerçekleştiriliyor.

Birinci tur ön elemenin ardından, ikinci tur değerlendirmeyi de geçerek, üçüncü tur büyük yarışma ve jüri değerlendirilmesiyle kazanlarının belirlendiği Türkiye Lider Marka Ödülleri bu akşam, Ceren Benderlioğlu ve Hakan Bilgin’in sunumu ile sahipleriyle buluşacak.

Yeni Nesil İlan Platformu “Satış Garanti’’ Ana Sponsorluğunda

Türkiye Lider Marka Ödülleri’nin bu yılki ana sponsoru satışgaranti.com oldu.

Böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın mutluluk verdiğini kaydeden şirketin Genel Müdürü Emre Yavuz: “ Türk iş dünyası zor bir dönemden geçiyor. Artan emtia fiyatları, döviz kurlarındaki hareketler ve daha da agresifleşen rekabet ortamı, iş dünyasını daha da zorluyor. Böylesi bir dönemde; iş dünyasının cesur, yenilikçi, durmaksızın çalışan marka ve yöneticilerinin ödüllendirileceği bir geceye katkı sağlayarak, onların yorgunluğunu bir nebze de olsa hafifletmek, motivasyonlarına katkı sağlamak istedik. Ödüle layık görülen marka ve şirket yöneticilerini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir