Yılın Girişimci İş Adamı Ödülü Memet Tazegül’e

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri töreni İstanbul Hilton Bomonti Otel’de gerçekleştirildi. Sağlık, kozmetik ve inşaat sektöründe hatırı sayılı yatırımlara imza atan İş Adamı Memet Tazegül, düzenlenen törende Yılın Girişimci İş Adamı Ödülü’nü kazandı.

Genç yaşlarda iş hayatına adım atan Memet Tazegül, marketing sektörü ağırlık olmak üzere, iş yaşamı boyunca pek çok farklı alanda yatırımlar yaptı, fark yarattı, istihdam oluşturdu. Dünya genelinde teknoloji ve trendleri yakından takip ederek dâhil olduğu sektörlerde fark yaratarak çalışmalarını sürdüren Memet Tazegül, önümüzdeki yıl yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını faaliyete geçirmeye hazırlanıyor.

Global ölçekte büyüme için çalışmalarını sürdürüyor

Memet Tazegül, Hilton Bomonti Otel’de düzenlenen gecede Yılın Girişimci İş Adamı ödülünü alırken gerçekleştirdiği konuşmasında,” Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ülkemizde böyle güzel ve başarılı organizasyonların olmasından mutluluk duyuyoruz. Global ölçekte faaliyet gösteren markalarla birlikte böyle özel bir gecede burada bulunmak ve ödüle layık görülmek benim için oldukça gurur ve onur verici. Bize bu ödülü layık gören öncelikle Jüri üyelerine ve organizasyon ekibine teşekkür ederim. Bu ödülü aynı zamanda ekibim adına alıyorum. Markalarımızın Global arenada daha da büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Herkese iyi akşamlar iyi eğlenceler diliyorum.’’ ifadelerini kullandı

Tazegül, gecede yaptığı konuşmasının devamında “Herkes burada hak etmiş olduğu başarısının karşılığını ödülle almış oluyor. Aynı zamanda bu tarz organizasyonlar bizler için bir motivasyon kaynağı oluyor. Kendi alanında fark yaratmış başarılı ve seçkin iş insanlarıyla bir araya gelmek bir takım fikir alışverişlerinde bulunmak bizler için oldukça kıymetli ve değerli.  Burada birçok başarılı iş insanı var güzel bir atmosfer olduğunu söyleye bilirim. Bu arada yeni yıl yaklaşıyor herkesin yeni yılını kutluyor ve başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum” değerlendirmelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir