10 milyon kullanıcıya ulaştı

Hepsiburada’nın yeni nesil ödeme sistemi olan Hepsipay, 6 yılı aşkın süredir müşterilerine hizmet vermeyi sürdürüyor. Marka,10 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurdu.

Hepsiburada’nın hızlı, güvenli ve kolay ödeme yapma imkânı sağlayan alışveriş arkadaşı Hepsipay, 10 milyon kullanıcıya erişti. Markanın, ocak ayından bu yana uygulamaya koyduğu Hemen Al Sonra Öde uygulamasından 150 bin müşteri yararlandı.

Hepsipay’in Hemen Al Sonra Öde uygulaması, kullanıcılara duyurulduğu 2022 yılı Ocak ayından itibarıyla 150 binin üzerinde müşteriye ihtiyaçlarını ertelemeden ve kredi kartı limitlerine takılmadan alışveriş yapma imkânı sundu.

2022 yılı üçüncü çeyreğinde Hepsiburada platformundan yapılan toplam satışların %45’i Hepsipay aracılığıyla gerçekleştirildi. 2022 yılında Hepsipay’in toplam işlem hacmi geçen yılın aynı çeyreğine göre 3,2 kat artış göstererek yaklaşık 4,7 milyar TL oldu.

Hepsi Finansal CEO’su Erkin Aydın, “Yakın gelecekte ödeme çözümlerimizi Türkiye’nin önde gelen perakendecilerinin kullanımına da sunmayı planlıyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir