20 Ocak’ta vizyonda

Yönetmenliğini Kamil Çetin’in üstlendiği ‘Kutsal Damacana 4’ filmi 20 Ocak’ta vizyona giriyor. Filmde Şafak Sezer, Ersin Korkut, Müjde Uzman, Nilgün Belgün, Erhan Yazıcıoğlu, Deniz Oral, Onur Büyüktopçu, Ruhi Sarı ve Buket Dereoğlu rol aldı.,

Filmin önceki gün gerçekleştirilen galası öncesi konuşan Şafak Sezer, serinin ilk filminde eşi, kız kardeşi ve akrabalarının korku filmi merakından yola çıktıklarını söyledi. Bir senaryo yazıp Leman dergisinden Ahmet Yılmaz’ı aradığını ve hikâyenin böyle başladığını belirten Sezer, “Ağabey böyle bir hikâyem var dedim. O da atladı geldi. Dedi ki ‘Sen kenara çekil. Papaza geç, Ersin’i al, Yıldırım’ı ara’ ‘Emin misin ağabey?’ dedim. Kavga dövüş ama sabahtan akşama kadar yani. Ben gidiyor bozuyordum işi. Sonra ‘Sen çekil. Çok güzel bir şey çıkartıyorum’ dedi ve yazdı” diye konuştu.

Dördüncü filmin bütçesinin serinin önceki bölümlerine göre daha yüksek olduğunu kaydeden Sezer, “Yani hakikaten masraflı bir iş, bu iş. Özellikle makyaj ve animasyon bölümü çok masraflı. Animasyonu bile çocuklar korkmasınlar diye korku komedi tadında yapıldı. Daha böyle şeffaf oldu animasyonu. Çok efektli falan değil. Bakalım bekliyoruz, eğlenceli, komik oldu” dedi.

Serinin bu bölümünde ekibe katıldığını belirten  oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, “Umarım beşe de yetişirim. Yalnız fazla yayılmasınlar, beşinciyi bir an önce hazırlasınlar diye düşünüyorum” dedi.

Filmin gişede başarılı olmasını ve izleyicileri kahkahalarla güldürmesini beklediklerini belirten Yazıcıoğlu, “Ben ev sahibini oynuyorum. Tahmin edildiği gibi kötü adam değilim. Çünkü herkes, ‘Yine mi kötü adam oynuyorsun?’ diyor Gayet iyi bir adamım. Ev sahibiyim, üç kızım, bir eşim var. Bunlara sahip çıkmaya çalışıyorum. Evde bir sürü şaşılacak işler dönüyor” ifadelerini kullandı.

Filmde rol olan oyuncu Ersin Korkut ise çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Yani 2007’de çekilen Kutsal Damacana. Şimdi 2023’te aradan 14-15 yıl geçti. Bu serilerde gerçekten oynamayı çok istiyorum. İnşallah hep devamı gelir” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir