Maçkolik halka arz oluyor

Türkiye’nin en büyük dijital spor markası Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret A.Ş. halka arz oluyor. Sporseverlerin en çok kullandığı aplikasyon olan Maçkolik, halka arz edecek. SPK resmen onayı verdi. Erdem Yurdanur’un hayata geçirdiği Maçkolik, Türkiye’de de hem Google Play Store hem de Apple Store üzerinden en çok indirilen uygulamalar arasında yer alıyor.

İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. Pre-IPO Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun Şirket sermayesinde sahip olduğu 8.500.000 adet nominal değerli, yüzde 34’lük bölümü oluşturan payın halka arzı, İnfo Yatırım liderliğinde oluşturulan konsorsiyum aracılığıyla 19-20 Ocak 2023 tarihlerinde ihraç edilecek. Halka arz fiyatı 38,00 TL olarak belirlenirken, halka arzda bireysel yatırımcılar için eşit dağıtım yöntemi uygulanacak.

Türkiye’nin en hızlı anında gol bildirimi gönderen uygulaması olan Maçkolik, halka arz ediliyor. Kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdüren Maçkolik, Erdem Yurdanur’un onlarca projesinden bir tanesi.

Maçkolik halka arzı, paylaşılan taslak izahname bilgilerine göre, İnfo Yatırım önderliğinde hayata geçirilecek olan konsorsiyum tarafından ‘Sabit Fiyatla Talep Toplama’ ve ‘En İyi Gayret Aracılığı’ metoduyla yapılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir