Shell, toplumsal gelişime yatırımlarını sürdürüyor

1923’ten itibarıyla Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren Shell, enerji değer zincirinin hemen hemen tüm halkalarında faaliyette bulunuyor. Markanın 90’lı yıllarda başlattığı perakende dönüşümü ise müşterilerine ve iş ortaklarına değer sunarken sektörün de ilerlemesine hizmet ediyor.

Hedeflerinin yeni ilklere imza atmak olduğunu belirten Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem; “Shell, tek marka altında faaliyet gösteren dünyanın en büyük perakende şirketidir. Bu deneyimi ülkemize sunmak ve yerel bir değer oluşturmak üzere 25 yıldır çalışıyoruz. Bu sayede bugün Türkiye’de 1.150 istasyonumuzu her gün ziyaret eden 1 milyonu aşkın misafirimizin yolculuklarına keyif katma gayesiyle ilerliyoruz” diye konuştu.

70’i aşkın ülkede zorlu ve farklı yol koşullarında 500 milyon kilometre kat eden bir kurum olarak yol emniyeti alanında önemli bir deneyime sahip olduklarını kaydeden Erdem, “Bu alandaki global deneyimimizi ülkemizin yol güvenliğine adadık. Başta çocuklarımız olmak üzere herkesin yol emniyeti için çalışmaya devam ediyoruz. ‘Trafikte Küçük Hata Yoktur’ girişimimizi şimdi TEGV Trafik Ateşböceği’ne sunduğumuz desteklerle ileri taşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplumsal ve çevresel yatırımlarını sürdürüyor

Shell, marka olarak; ticari faaliyetlerinin yanı sıra yol emniyeti, inovasyon, çevre, engelsiz yaşam ve toplumsal cinsiyet eşitliği başta olmak üzere toplumsal ve çevresel yatırımlarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda gelecek yüzyıla dönüşüme hizmet eden pek çok ilk ve başarıyla girdiklerini belirten Erdem; “100 yıllık köklü bir marka olarak hayatın her alanında değişim ve ilerleme için sorumluluk alıyoruz. Bu kapsamda sektörde bir ilk olan Engelsiz Hizmet Alanları’na yatırım yapmaya devam ediyoruz. Böylece engelli bireylerin yolculuklarına güven ve keyif katarken, toplumsal farkındalığa da hizmet ediyoruz. TOFD ile uzun yıllara dayanan güçlü iş birliğimiz de güçlenerek devam ediyor” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir