ADEO Cyber Security ile vMIND MDR alanında işbirliğine gitti

ADEO Cyber Security ile Türkiye’nin lider bulut hizmet sağlayıcısı ve BT sistem entegratörü vMind, MDR (Yönetilen Tespit ve Müdahale) alanında iş ortaklıklarını duyurdu. Bu güç birliği ile ADEO’nun MDR ve üst düzey siber güvenlik hizmetleri ‘As a Service’ olarak, portvMind’ın yüksek performanslı altyapısında veya on-premise olarak sunulabilecek ve portvMind’ın mevcut platformlarında sağlanan üst düzey standartlar, portvMind dışındaki sistemlere de ulaştırılabilecek.

Bilişim sektörü üreticilerine, iş ortaklarına ve müşterilerine uçtan uca siber güvenlik hizmeti sunan ve dünyanın önde gelen MSSP firmaları ortasında yer alan ADEO Cyber Security, Türkiye’nin önder bulut hizmet sağlayıcısı ve BT sistem entegratörlerinden vMind ile MDR (Yönetilen Tespit ve Müdahale) alanında güçlerini birleştirdi.

ADEO Cyber Security Genel Müdürü Selçuk Ekin ve vMind kurucusu Volkan Duman ortasında atılan imza ile resmileşen iş paydaşlığı ile; alanında önder iki büyük şirketin proaktif gözetim gücü ve sürekli kontrolünde gerçekleştirilecek katma kıymetli siber güvenlik hizmeti; vMind’in bulut hizmetleri markası portvMind ve Adeo Cyber Security takımları tarafından ahenk içinde sağlayacak.

vMind kurucusu Volkan Duman; ADEO Cyber Security ile gerçekleştirdikleri güç birliği ile ilgili olarak “portvMind’ın özellikle büyük data, performanslı çözümler, siber güvenlik, kimlik ve erişim kontrolü, kısaca ‘güvenli ve esnek bulut platformu’ olmaya devam etmesi ismine önemli yatırımlar ve sürekli modernizasyonlar yapıyoruz. Teknopark bünyesinde geliştirmiş olduğumuz mühendislik çözümlerimizle, yönetilen hizmetleri de kapsayacak formda uçtan uca çözüm sağlamaya devam ediyoruz. Türkiye’de bulut sektörünün hem yüzde yüz yerli üreticilerinden hem de önder oyuncularından biri olarak; bulut hizmetlerimizi azamî performans gösterecek biçimde, pro-aktif güvenlik sistemleri ile donattık. Bizi tercih eden iş ortaklarımıza, katma pahalı hizmetlerimizi esnek bir biçimde sunuyor ve öteki yandan da ‘doğru, güvenilir ve verimli bir dijital dönüşüm’ danışmanlığımızla da bu alanda farkındalık yaratmaya aktif bir biçimde devam ediyoruz” diye konuştu.

vMind ile gerçekleştirdikleri iş birliği ile olarak ADEO Cyber Security’nin Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Halil Öztürkci ise “Müşterilerine uçtan uca siber güvenlik hizmeti sunan ve dünyanın da önde gelen 250 MSSP (Yönetilen Siber Güvenlik Servisleri Sağlayıcısı) firmasından biri olan ADEO Cyber Security olarak, iş birliği kapsamımızı sürekli genişletmeyi çok önemli bir sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Türkiye’deki ve MEA bölgesindeki toplam 1000’i aşkın müşterimize kurulduğumuz birinci yıldan itibaren siber güvenlik konusunda hizmet veriyor, imza attığımız katma pahalı ortak projeler sayesinde sektörün öncü markalarının know-how’ını daha geniş kitlelere sunuyoruz. Bu bilgi ve teknoloji akışı bize pasif değil faal, statik değil dinamik, kesintili değil sürekli bir siber güvenlik hizmeti sunma imkânı sağlıyor. Son iş birliğimizi portvMind ile gerçekleştirerek bir sektör önderiyle daha çalışacak olmanın heyecanı içerisindeyiz” değerlendirmelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir