“DÜNYANIN HER YERİNDE OLMAYI VİZYON EDİNDİK”

Kozmetik ve gıda takviyesi alanında sektöre inovatif ürünler geliştiren ve iki ayrı üretim tesisi ile faaliyet gösteren Elit Pharma, vitaminler, bitkisel takviyeler ve proteinler gibi 120’nin üzerinde ruhsatlı ürünü ile ciddi bir ihracat başarısı gösterdiği takviye edici gıda ürünleri markası Validus ile üçüncü tur büyük yarışmada 9.20 puan alarak, Yılın Lider Takviye Gıda Ürünleri Markası Ödülü’nün sahibi oldu.

Ödül gecesinde yaptığı konuşmasına, “Bu muhteşem geceyi organize eden herkese ve bizlere bu ödülü layık gördükleri için kıymetli jüri üyelerine huzurunuzda teşekkür ediyorum. Elit Pharma, Türkiye’de ve dünyanın 50 ülkesinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin en vizyoner ve stratejik olarak iş birlikleri geliştiren güçlü firmaları arasında yer alıyor. Elit Pharma, Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Dubai ve yıl sonunda Amerika’da kuracak olduğumuz yeni şirketimizle dünyanın her yerinde var olmayı kendine vizyon edinmiştir. Bu güzel ödülü şirketimizde çalışan tüm ekibin bir elçisi olarak onlar adına alıyorum” diyerek başlayan İş Geliştirme Müdürü Tuncay Taşkın, sözlerini şöyle sürdürdü: “2003 yılında bir aile şirketi olarak kurulup, 2023 yılına kadar yönetimini kurumsallaştırmayı başarmış bir firmayız. Sektöründe Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan Elit Pharma, geçen süre zarfında yaptığı yatırımlarla Türkiye’nin üretim hacmini artırdı ve dünya geneline güçlü ihracat yapabilen en yenilikçi üretim ve pazarlama firmalarından biri haline geldi.”

“YIL SONUNDA ABD’DE AÇACAĞIMIZ ŞİRKETLE GLOBALDEKİ PAYIMIZI ARTIRACAĞIZ”

İstanbul’da bulunan iki ayrı üretim tesisiyle yerli ve güçlü bir kozmetik ve gıda takviyesi firması olduklarını belirten Taşkın, “2022 yılında ciromuzu bir önceki yıla göre yüzde 50 oranında artırdık. Elit Pharma, hızla büyüyen kozmetik ve gıda takviyesi pazarında yüzde 100 satış hedefini gerçekleştirdi. Ayrıca, Almanya ve Dubai’de bulunan şirketlerimizle, dünya pazarlarında güçlü bir oyuncu olmak için ilerliyoruz.

2023 yılı sonunda ABD’de kuracağımız yeni şirketle uluslararası pazardaki payımızı daha da büyütmeyi hedefliyoruz” ifadelerinde bulundu.

50’DEN FAZLA ÜLKEYE İHRACAT

Validus markası ile vitaminler, mineraller, bitkisel takviyeler, esansiyel yağ asitleri, çocuklar için takviyeler, özel takviyeler, amino asitler ve proteinler gibi 120’den fazla ruhsatlı ürünüyle faaliyet gösteren Elit Pharma, kurulduğu günden bugüne “Daha güçlü bir sen için ihtiyacın olan her şey” sloganıyla Türkiye’nin en güçlü firmaları arasında yer alıyor.

Validus markasıyla 50’den fazla ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Tuncay Taşkın, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Amerika, Fransa, Dubai, Almanya, İsviçre, Rusya gibi önde gelen ülkelerde pazar payımızı her geçen gün büyütmeye devam ediyoruz. E-ticaret alanında da yatırımlarımızı sürdürerek, dünya genelindeki müşterilere ulaşmayı hedefliyoruz. Türkiye ve dünya genelinde gıda takviyeleri, kozmetik ve dermokozmetik pazarının son yıllardaki gelişimi, yeni ürün lansmanlarının önemi ve hedefleri doğrultusunda 2023 yılı, bizim adımızı daha fazla duyuracağımız ve hedeflerimizin ötesine geçeceğimiz bir yıl olacaktır.”

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir