“ENERJETİK TIPTA BAŞARILI SONUÇLAR ALIYORUZ”

Dünya genelinde 50 yıldır kullanılan terapi yöntemi “biorezonans” konusunda faaliyet gösteren ve bu alanda yaptığı teknolojik yatırımlarla önemli başarılara imza atan Myza Rezonans, üçüncü tur büyük yarışmada 9.10 puan alarak Yılın Çıkış Yapan Alternatif Sağlık Çözümleri Markası Ödülü’nün sahibi oldu.

 “Öncelikle bu değerli ödül için Strong Bosses ve Strong Medya Ailesi’ne tüm ekibim adına teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasına başlayan, gecede ödülü almak için sahneye çıkan Dr. Mehmet Ağıllı, konuşmasına kullandıkları yöntemler ve sundukları hizmetler ile alakalı bilgiler vererek devam etti: “Myza Rezonans olarak bizler kilo verme, zayıflama, sigara ve alkol bağımlılığı, alerji tedavisi gibi alanlarda, klasik tıbbın yaklaşımı dışında enerjetik anlamda hizmet veriyoruz ve başarılı sonuçlar alıyoruz.

Biorezonans metodu yaklaşık 50 yıllık geçmişi olan bir metottur. İlk olarak Almanya’da keşfedilmiş, ardından tüm dünyaya yayılmıştır.

Biz, 2006 yılında Neoquitt markası ile Türkiye’ye girmiş olan biorezonans cihazını kullanıyoruz.

Myza Rezonans olarak iştah kapatma işlemi, bağımlılık tedavileri, sigara ve alkol ile madde bıraktırma tedavileri yapıyoruz. Alerji tedavisi uyguluyoruz. Ruhsal dengeleme dediğimiz psikolojik sıkıntılarda enerjetik destek olarak biorezonans seanslarını gerçekleştiriyoruz. Günümüzün en ciddi sorunlarından biri obezite olduğu için iştah kapatma tüm tedaviler içinde en fazla tercih ediliyor.

Sigara bırakma konusunda şu anda dünya üzerinde en başarılı yöntemlerden birisi biorezonans yöntemidir. Bu konuda da kullandığımız Neoquitt cihazı gerçekten çok başarılı. Sürecimiz kişiye bağlı şekilleniyor. Sigara bıraktırmada aldığımız güzel sonuçları aynı şekilde kilo verdirme ve alkol bıraktırmada da alıyoruz.

Zayıflamak için bize gelen danışanlarımızla belli besinler üzerine özellikle basit karbonhidratlar üzerine gıda silme işlemi yapıyoruz. Amacımız diyet konusunda sürdürebilirlik ve uygulanabilirliğin artırılması. Burada zayıflamayı ve diyete uyumu kolaylaştıran biorezanans işlemi oluyor. Zaafımızın bulunduğu besinlere karşı bir baskılama işlemi gerçekleştiriyoruz. Bu konuda iştahı kapatarak diyete uyumu kolaylaştırıyoruz. Dolayısıyla metabolizma düzenleniyor ve zayıflama işlemi daha kolay bir şekilde gerçekleşmiş oluyor.”

Dr. Ağıllı, sözlerini yeni ofislerinin müjdesini vererek tamamladı: “Kısa sürede mevcut ofisimizden çok daha büyük bir ofise geçeceğiz. Yaptığımız işin karşılığı görüldükçe, insanlar arasında bir şekilde yayılıyor ve geri dönüşlerin yüksek oranda başarı ile olması yeni danışmanların kapısını açıyor. Haliyle talep çok fazla artıyor. Bu talebi karşılamak adına daha da büyümemiz gerekiyor açıkçası. Bunun için de personel sayımızı artırıyoruz. Birtakım çalışmalarımız var. Bu şekilde daha da büyümeye çalışacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir