“GELECEK PLANLARIMIZ AR-GE, TASARIM VE YAZILIM GELİŞTİRME ÜZERİNE”

İzlenebilirlik alanında donanım, yazılım veya hizmetlerine ihtiyaç duyan kurumsal firmalara, tek tek veya uçtan uca, en doğru, en hızlı, en güvenilir ve katma değer üreten çözümler sağlayan ayrıca Türkiye’nin en iyi işveren firmalarından biri olarak gösterilen ve Londra Borsası Elite Üyesi olan Vector Group, üçüncü tur büyük yarışmada 9.50 puan alarak Yılın Lider Bilişim Hizmetleri Markası Ödülü’nün sahibi oldu.

Törende şirket adına CEO Halit Erol Şengünler ödülü alırken, “Sizlerle aynı salonu paylaşmak çok heyecan verici. Değerli jürimize bize bu ödülü layık gördüğü için ayrıca teşekkür ediyorum. Ödülü bir kişi ve bir gruba ithaf etmek istiyorum. Şirketimizi ilk kurduğumuzda, üç ortaktık ve hiç paramız yoktu. Tek sermayemiz iş arkadaşlarımızdı. O gün ‘çalışanlarını memnun edemeyen bir şirketin müşterilerini memnun etme çabası boşadır’ felsefesine sarıldık. 15 yıl boyunca bu doğruluda çalışmalarımızı devam ettirerek müşteri odaklı değil, çalışan odaklı bir organizasyon yapısı inşa etmeye çalıştık. Bu bize son sekiz yılda üst üste Türkiye’nin en iyi işverenleri listesinde yer alma başarısı olarak geri döndü. Bizim için her şeyden önemli olan tüm Vector Group çalışanları adına bu ödülü almak istiyorum. Görevimizi en iyi şekilde yaparak daha nice ödüller almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“GELECEK PLANLARIMIZ AR-GE, TASARIM VE YAZILIM ODAKLI”

Çalışmaları ve gelecek planları hakkında da bilgi veren CEO Şengünler, sözlerini şöyle tamamladı: “OTVT sektöründe müşterilerine hizmet verme amacıyla yola çıkmış, daha sonrasında hem yazılım hem donanım hem de hizmetler noktasında müşterilere uçtan uca hizmet sağlamayı başarmış bir şirketiz. İzlenebilirlik alanında herhangi bir şeyi ya da süreci izlemek isteyen müşterilerimize yazılım ve donanım tedarik ediyoruz. Sadece yazılım ve donanım değil, tüm gereksinimlerin uçtan uca hizmetini veriyoruz.  

Şu an için gelecek planlarımız tamamen Ar-Ge, tasarım ve yazılım geliştirme üzerine. İstanbul merkez ofisimizde bir Ar-Ge merkezi oluşturduk. Altı mühendisten oluşan bir ekibimiz var. Sadece makinelerle işlerin yürüdüğü fabrika ortamları için ihtiyaç duyulacak yazılım, donanım hizmetleri sağlamak için yatırımlarımıza sürdürüyoruz.

En hızlı büyüyen teknoloji şirketleri listesine girmiş, uluslararası ödüller almış, izlenebilirlik alanında yazılım donanım faaliyetleri gösterebilen sektöründeki tek firma olarak yolumuza devam ediyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir