“TEMİZ BİR GELECEK HERKESİN HAKKI”

INSOS Enerji, üçüncü tur büyük yarışmada 9.25 puan alarak Yılın Lider Yenilenebilir Enerji Markası Ödülü’nün sahibi oldu.

Şirket adına ödülü almak üzere sahneye çıkan Genel Müdür Alper Sezen, sözlerine şöyle başladı: “Son yılların en revaçta sektörlerinden birinde böyle güzel bir ödül almak bizi çok mutlu etti, gururlandırdı. Bu ödülü çalışma arkadaşlarım, özellikle de genç çalışma arkadaşlarım adına alıyorum.

Henüz yedi yaşında oldukça genç bir şirketiz. Fakat bu yedi yıl içinde ciromuzu 150 katına, kârımızı 100 katına, personel sayımızı da 25 katına çıkarmayı başardık.”

Konuşmasında kısıtlı sermayelerine karşın, işin uluslararası standartlarına ve dijitale yaptıkları yatırımın kendilerini başarıya taşıdığına vurgu yapan Alper Sezen, yakaladıkları başarının böylesi bir ödülle taçlanmasının da gurur verici olduğunu kaydetti.

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN YENİLENEBİLİR ENERJİ

Günümüzde pek çok şirketin farklı şekillerde yenilenebilir enerji alanında yatırımlar yaptığını hatırlatan Alper Sezen, “Henüz bu alana adım atmayanlar için bu işin finansal matematiği çok basit ama bundan öte dünyamız için sürdürülebilirlik en önemli kaygımız olmalı. İmkanınız ve ihtiyacınız varsa, mutlaka bu alanda yatırım yapmanızı rica ediyorum. Temiz bir gelecek ve temiz hava herkesin hakkı” dedi.

SEKTÖR DEVLERİNİN ÇÖZÜM ORTAĞI

Yenilenebilir enerji tesislerinde teknoloji ve mühendislik odaklı varlık yönetim hizmetlerinde görülen açık ve sektörel gelişim potansiyelinin bir sonucu olarak 2016 yılında kurulan INSOS Enerji, kısa bir sürede gıdadan ambalaja, otomotivden inşaata pek çok önemli markanın çözüm ortağı olmayı başardı.

50 kişilik bir ekip ile 1.500 MW’ın üzerinde güneş enerji santraline hizmet vermenin mutluluğunu yaşayan INSOS Enerji; 28 şehirde, 400 güneş enerji santraline hizmet sağlıyor.

VERİMLİLİK ODAKLI ANAHTAR TESLİM PROJELER

Anahtar teslim projelerde her zaman yüksek verimlilik ve performans değerlerine sahip, yatırımcısına kazandıran projelere imza atmaya devam eden INSOS Enerji, ön tasarım aşamasından itibaren tamamen müşteriye özel bir yaklaşımla terzi usulü hareket ediyor. Yüksek hassasiyetli simülasyonlar ve kayıp analizleri ile optimum verimi yakalamayı hedefleyen şirket, mühendislik çalışmaları ve bu çalışmalara uygun saha operasyonları sonucu sektöründe dünyanın en büyük otomobil yedek parça imalat firmaları arasında yer alan AYD Otomotiv gibi pek çok şirketin güvenilir çözüm ortağı konumunda.

TEMİZ ÇEVRE, TEMİZ TOPLUM, TEMİZ GELECEK

Türkiye’nin itibarlı üniversitelerinden mezun, alanlarında yetkin mühendislerin, finansçıların, satış ve iş geliştirme uzmanlarının ürettiği ortak katma değer ve sinerji ile hedeflerine emin adımlarla ilerleyen INSOS Enerji, güneş ve rüzgar gibi yenilenebilir enerji tiplerinin sunduğu sonsuz ve temiz enerji kaynaklarının, Türkiye’nin geleceğini şekillendireceğine olan inancıyla çalışmaya ve projeler üretmeye devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir