İSTONMOD Moda Haftası için geri sayım başladı

Bu yıl üçüncüsü merak ve heyecanla beklenen İSTONMOD Moda Haftası Ekim ayı sonunda Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da düzenlenecek.

Uluslararası markaların ve tasarımcıların yeni çizgi ve modellerini moda takipçilerine ve profesyonellerine sergileyeceği İSTONMOD Moda Haftası yine modanın trendlerini ve gündemini belirleyecek.

Geçtiğimiz yıl onlarca uluslararası markanın katıldığı İSTONMOD Moda Günleri ulusal ve uluslararası alanda birçok habere de konu olmuştu. Özge Ulusoy, Şevval Şahin, Demet Şener, Deniz Akkaya, Wilma Elles gibi tescilli güzellerin podyumda boy gösterdiği etkinliğe adeta star yağmuru yaşanmıştı.

“İstanbul’u dünya moda başkentleri arasına taşıyacağız”

İstanbul’u New York, Londra Milano ve Paris gibi modanın başkentleri arasında saydırma amacıyla yola çıktıklarını belirten İSTONMOD Kurucusu ve Ceo’su Navid Porkar  “ İstanbul tarihi ve kültürel zenginliği ile dünyanın sayılı şehirleri arasında ilk sırada yer alıyor. Doğu ile Batının kesişme noktası hatta doğunun başkenti olarak da ifade edebileceğimiz İstanbul’un uluslararası camiada söz ettiren bir moda etkinliği ile anılmaması bana ve sektör temsilcilerine göre çok büyük bir eksiklik. Biz bu durumun farkında olarak kendimize bir misyon edindik ve yapacağımız her bir etkinliği dünya standartlarının çok üzerinde olacak şekilde planlayarak yola çıktık. İmzamızı attığımız ilk iki moda etkinliğimiz ile uluslararası moda dünyasında adımızdan başarımızla söz ettirdik. Bu yıl ki hedefimiz geçtiğimiz yıl oluşturduğumuz etkinin en az on katı bir ulaşmak.

 “Moda endüstrisinin tüm bileşenleri İSTONMOD’da olacak”

Dünyaca bilinen moda evlerinden markalara ve tasarımcılara kadar bir çok bileşenin bir araya geleceği İSTONMOD aynı zamanda dünyanın farklı ülkelerinden gelen sosyal medya ünlülerine,tasarımcılara,moda editörlerine ve yazarlara,modellere, ikonik tasarımcılara,bloggerlara  da ev sahipliği yapacak.

 “Çok büyük bir katma değer oluşturuyoruz”

Moda haftaları aslında moda endüstrisinin ticari hedeflerle oluşturduğu etkinliklerdir ve dünyada kırkın üzerinde moda haftası düzenlenmektedir. Üretici ile alıcıların bir araya geldiği bu etkinliklerle çok ciddi ekonomik ilişkiler oluşmaktadır. İSTONMOD geçtiğimiz iki etkinlikte bir araya getirdiği moda endüstrisinin bileşenleriyle çok büyük ticaret anlaşmalarının yapılmasını sağladı. Çok ciddi bir katma değer oluşturduk. Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak bir etkinliği gerçekleştirmek bana ayrıca gurur verdi. dedi

İSTONMOD’un artık gelecek yılın giyilecek elbiselerini renklerini formlarını belirleyen bir moda etkinliği olduğunu belirten Navid Porkar aynı zamanda İstonmob’un  aksesuvar çanta ayakkabı ve makyaj modasının da trendlerini belirleyeceğini de sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir