C- Prot, siber güvenlik çözümlerini sergiledi

C-Prot, 16-20 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen GITEX Global 2023’e katıldı. Dubai’de bu yıl 43’üncüsü düzenlenen GITEX Global, 180 ülkeden 6 bin katılımcıya ve 200 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

C-Prot, bu etkinlikte, dünya genelinde kullanıcıların dijital güvenliğini sağlayan siber güvenlik ürünlerini tanıttı. Şirket, özellikle E-Ticaret ve Finansal Dolandırıcılığı Önleme Çözümlerini fuarda katılımcılarla paylaştı.

Siber dünyada sürekli değişen tehditlerin, özellikle finansal riskler ve e-ticaret dolandırıcılığı gibi sorunları ortaya çıkardığını belirten C-Prot CEO’su Bilgehan Üstündağ, “Finansal güvenlik, günümüzde en önemli önceliklerden biri haline geldi. Bu risklere karşı daha çok hazırlıklı olmamız gerekiyor” diye konuştu.

C-Prot’un bu risklerle başa çıkmak için kullanıcı dostu ve en son teknolojiye dayalı siber güvenlik çözümleri sunduğunu ifade eden Üstündağ, “C-Prot olarak, finansal varlıkları korumak ve online alışverişlerde güvenliği sağlamak konularında lider bir konumdayız. Ödüllü siber güvenlik teknolojilerimizle, müşterilerimize daha güvenli bir dijital deneyim sunmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir