GYODER’DE Görev Değişimi

Gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu konumunda yer alan Gayrimenkul Yöneticileri Derneği (GYODER) Başkanlık görevini, uzun yıllardır dernekte başarılı görevlerde bulunan Neşecan Çekici devraldı.

10 milyar doların üzerinde piyasa değerine sahip 268 üyesi ile gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren GYODER’in Başkanlık görevini, dernekte uzun yıllardır aktif görevlerde bulunan Neşecan Çekici devraldı. GYODER’e 3 yıl boyunca başkanlık yapan Mehmet Kalyoncu ise görevine GYODER Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam edecek. Yeni dönemde GYODER Başkan Yardımcısı olarak görev alacak isimler de Ayla Heyfegil, Cem Yılmaz, Tuğra Gönden, Mahmut Sefa Çelik, Yağmur Yaşar ve Burak Kutluğ olarak belirlendi.

GYODER, Mehmet Kalyoncu döneminde, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerden sonra bölgede aktif olarak sorumluluk üstlenmiş ve üyeleriyle birlikte tamamen gönüllü olarak 100 bin konutun master plan ve mimari projelerinin 3 ay gibi kısa bir sürede hazırlanmasını sağlamıştı.

2003 yılında üye olarak katıldığı GYODER’de 2011 yılından bu yana yönetim kurulu üyesi olarak ve son olarak da Başkan Yardımcılığı görevi yapan Çekici, basın toplantısında gerçekleştirdiği konuşmasında “Sayın Kalyoncu liderliğindeki yönetim kurulumuzun, değerli başkan yardımcılarımızın, icra kurulumuzun, komitelerimizin ve çok kıymetli üyelerimizin destekleri ile 3 yıldır birçok projenin ilk tohumlarını attık ve hepsinde de sektörümüze ve kamuya yarar sağlayabilecek bir aşama kaydettik. GYODER olarak, sektörün kuvvetli desteği ile devam eden projelerimize ivme kazandırarak kararlılıkla ilerleyeceğiz. Bu yeni dönemde iş birliği ve dayanışma ruhuyla, gayrimenkul sektörümüzü daha ileriye taşımak için birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

PwC ortaklığında 4T sertifikası geliyor

GYODER olarak son dönemde Yeni Konut Modeli de dahil pek çok yenilikçi projeye imza attıklarını belirten Çekici, “Bu dönemde de GYODER’in ana vizyonu olan 4T yani Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum prensiplerini her fırsatta vurgulamaya devam edeceğiz. 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde de açıkladığımız gibi PwC ortaklığında vereceğimiz 4T Sertifikası ile tüm bu ilkelerin sektörümüzdeki en iyi uygulamalarını keşfetmeye, takdir etmeye ve yaygınlaştırmaya çalışacağız” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir