Rabam’ın yeni CEO’su Murat Günay oldu

Murat Günay; araç sahiplerine bakım, muayene, araç yıkama, mini hasar onarımı, ekspertiz, akaryakıt ve lastik değişimi gibi 7 farklı kategoride 50’yi aşkın hizmet sunan yeni nesil araç uygulaması Rabam’ın, CEO’luk görevine atandı.

Yeni nesil araç uygulaması olan Rabam’da, üst düzey bir atama yapıldı. Otomobil sektöründe hızlı, güvenilir, şeffaf ve daha iyi hizmet sunmak amacıyla çalışmalarına her gün biraz daha hız veren şirket, son olarak Eleman.net’tin en üst seviyede yöneticiliği görevinde bulunan Murat Günay’ı CEO pozisyonuna atadı.

Ekonomi alanında lisans eğitimini tamamlamasının ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde İşletme alanında yüksek lisans yapan Günay, 20 yılı aşkın kariyeri boyunca birçok farklı kurumda üst düzey yöneticilik yaptı.

Citibank’ta müşteri hizmetleri müdür yardımcılığı, Sahibinden.com’da operasyon ve müşteri hizmetleri direktörlüğü, Cleanzy.com’da uluslararası operasyonlardan sorumlu  operasyon ve müşteri hizmetleri başkanlığı, 140’ı aşkın ülkede faaliyet gösteren Modanisa.com’un müşteri hizmetleri direktörlüğü ile Papara.com’da müşteri deneyimi direktörü gibi pozisyonlarda başarılı çalışmalara imza atan Günay, eleman.net’teki görevinin ardından Rabam’ın yeni CEO’su olarak atandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir