Setcard dünyaya açılıyor

Yemek kartı markası olan Setcard, uluslararası pazarda da etkin rol oynamayı hedefliyor. Markanın Genel Müdür Yardımcısı Hülya Sekman, “Küresel genişleme planlamasıyla Türkiye dışında da marka değerimizi artırarak dünya genelinde daha fazla kurum ve çalışan için değer oluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Şirketten gerçekleştirilen açıklamada görüşlerine yer verilen Setcard Genel Müdür Yardımcısı Hülya Sekman, marka olarak küresel genişleme çalışmasına uzun bir süredir odaklandıklarını ve 2024’ün ilk çeyreğinde iki ülkede süreçleri tamamlamayı planladıklarını belirterek, dijital ödeme sistemleri ve kurumsal çözümler konusundaki birikimlerini uluslararası pazarda da etkili bir şekilde kullanmayı amaçladıklarını belirtti.

Sekman, Setcard’ın yemek kartı pazarı yanı sıra esnek yan haklar konusunda da önemli mesafe aldığını söyleyerek  “Flexlife ile şirket çalışanlarının, tekstil, teknoloji, gıda, akaryakıt, tatil gibi birçok yan hak noktasını kapsayan bu dijital platformu kullanımlarına sunduk. Bu dijital platform sayesinde şirketler, çalışanlarına daha geniş bir hizmet yelpazesi sunarak onların yaşam kalitesini artırmaktadır. Ayrıca Setcard müşterileri akaryakıt, esnek yan haklar, yemek kartları, filo kiralama, kurumsal konaklama gibi çeşitli ihtiyaçları için de özel çözümler sunmaktadır” ifadelerini kullandı.

Setcard’ın 22 yıllık sektör deneyimiyle hem yemek kartı hem de esnek yan haklar pazarında varlığını güçlü olarak sürdürdüğünü belirten Sekman, “Küresel genişleme planlamasıyla Türkiye dışında da marka değerimizi artırarak dünya genelinde daha fazla kurum ve çalışan için değer oluşturmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir