CTN Group Genel Müdürü Tekin Koçak oldu

Türkiye’nin ilk yerli ısı geri dönüşüm markası CTN Group’ta Genel Müdürlük koltuğunu Tekin Koçak devraldı. Yer altı kaynaklarını kullanmak yerine mevcut atıkları değerlendiren ve fosil yakıtlara bağımlılığı azaltan CTN Group, çevre dostu enerjiler üretiyor.

Üretim tesisleri Adana’da, tasarım ve Ar-Ge merkezi İtalya’nın Milano kentinde bulunan CTN Group, atık baca gazlardan elektrik enerjisi üreterek, çevreyle dost enerjiler üretiyor. Dünyanın geleceğine yön veren yeşil dönüşüm konusunda önemli inovasyonlara imza atan CTN Group, yer altı sularını kullanmadan, organik yöntemlerle atık baca gazlarından elektrik enerjisi üretiyor.CTN Group, aynı zamanda tozsuzlaştırma sistemleri de geliştirerek doğaya zararlı atıkların yayılmasını engelliyor.

CTN Group Genel Müdürü olarak atanan Tekin Koçak, 1 Şubat 2024 tarihi itibarıyla görevinin başında olacak.

CTN Group

İş dünyasında 30 yıllık çalışma deneyimi olan Tekin Koçak, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Aynı üniversitede Uluslararası İlişkiler Ana Bilim dalında yüksek lisansını tamamladı. Çalışma hayatına İnsan kaynakları alanında başlayan Koçak, sırasıyla Çukurova Elektrik, Marsa Kraft Berdan Tekstil, Çukurova Sanayi İşletmeleri ve Temsa Global de İnsan Kaynakları yöneticilikleri yaptı. 

Fenerbahçe Spor Kulübü ve bağlı şirketlerinin İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü görevinin ardından Nisan 2014’den bugüne kadar ASKO Holding İş ve Tarım Makinaları Grubu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevini yürüttü. Evli bir çocuk babası olan Koçak, Tarsusi “Tarsus Ağzı Üzerine Bir İnceleme” adlı kitabının da yazarıdır.

CTN Group Genel Müdürlüğü görevine atanan Tekin Koçak; Avrupa Yeşil Mutabakatı çerçevesinde, çevreci enerji üretimi ve karbon salımının azaltılması yönünde CTN Group’un global bir marka olma yolculuğuna liderlik yapacaktır.  

CTN GroupCTN Group

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir