AHŞAP SEKTÖRÜNE YENİ UFUKLAR AÇTI

Türk yapı sektörünün en uzun soluklu fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Mayr Melnholf Holz Türkiye Ve Orta Asya Satış Müdürü Tuncay Kartal, “CNT dediğimiz ahşap laminant birbirlerine işlenmiş bir ürünümüz var. Bu ürün bütün Türkiye’de onay aldı. Bundan güzel projeler bekliyoruz” dedi.

Fuarın markaları için çok güzel başladığını belirten Tuncay Kartal, “Bugün ikinci günü, ilk gün biraz daha Türk halkımızdan insanlar vardı. Şu an biraz daha yabancı uyruklular gelmeye başladı. Dünyanın her yerinden misafirler var, o bizim daha çok bu sene ilgimizi çekti. Biraz daha ağır yurtdışı işleri olacak gibi gösteriyor” diye konuştu.    

Mayr Melnholf Holz Mayr Melnhof olarak Türkiye’de büyük pazar sahibi olduklarını belirten Kartal, “Yapı fuarında kereste ahşap ürünlerine de bütün ürünlerimize yer verdik. Biz, yapı sektöründe, ahşapla ilgili evler, bunun yanında H 20 ler, Shutt lı Paneller, ST ler, Paletler, Yakıt Ürünü, bütün ahşapla ilgili, bütün ürünleri aslında üretebiliyoruz” diye konuştu.

Marka olarak özel villalar, kişiye özel projelendirmeler geliştirdiklerini belirten Kartal, sözlerine devamla “Bunun yanında ortak çalıştığımız Türkiye’de birkaç bayilerimiz var, arkadaşlarımız var, beraber yol yürüdüğümüz. Bu şekil ahşapla ilgili bütün ürünlere varız, hepsini de destekleyebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir