YAPI SEKTÖRÜNDE 40 YILLIK DENEYİM VE İNOVASYON

Yapı ve İnşaat Sektörünün merakla beklediği, dünyadaki beş büyük yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Aluç Ağaç Ürünleri de fuarın katılımcıları arasında yer aldı.

Yapı Fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında binlerce yabancı yatırımcıyla yerli iş ortaklarını bir araya getirdi.

Aluç Ağaç Ürünleri sektöründe 40 yıllık bir deneyim ve gelişim sürecinin günümüzdeki son halkasıdır. Türk orman ürünleri sektörünün panel tip ürünlerinin yurtiçi ve dışında pazarlama ve satışını gerçekleştiren Aluç Ağaç Ürünleri, kontraplak/plywood üretiminde de sektöre katkı vermeye başladı.

Fuar güzel başladığını belirten Aluç Ağaç Ürünleri Bölge Satış Yöneticisi Cihan Köz yoğunluğun gün geçtikçe arttığını belirterek, “Şirketimiz Yapı sektöründe Plywood anlamında üretim yapıyor. Aynı zamanda ürün gamımızda OSB‘de var” ifadelerini kullandı.

Markanın hem kendi ürünlerini ürettiğini hem de yurtdışından ithal ettiği ürünlerin satışını gerçekleştirdiğini belirten Cihan Köz, “Rusya’dan ithal ettiğimiz, kendi bünyemizde satışını yaptığımız plywoodlarımız var. Bununla birlikte kendi ürünümüz olan, fabrikamız da %100 yerli sermaye ile kendimizin ürettiği, plywoodlarımız var. İçeriği dokuz kat çamdır, 18 milim, 125’e 2:50 ölçülerinde kalıp malzemesi bu şekilde” değerlendirmelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir