Avrasya Web3 Festivali Kapadokya’da Gerçekleşecek!

Eurasia Blockchain Summit, 2024’te “Avrasya Web3 Festivali” Konseptiyle Kapadokya’da Kapılarını Açıyor!

Blockchain teknolojisinin önemli isimlerini bir araya getiren Eurasia Blockchain Summit, bu yıl “Avrasya Web3 Festivali” konseptiyle 17-18 Mayıs tarihlerinde Türkiye’nin ünlü turizm merkezi olan Kapadokya’da gerçekleşiyor. Alibaba Cloud’un platinum sponsorluğunda düzenlenecek olan zirve, sektördeki son gelişmelerin ve gelecek trendlerin tartışılacağı önemli bir platform sunacak

.Avrasya‘nın en büyük Blockchain zirvesi olma özelliğini taşıyacak olan etkinlik, dünya çapında tanınmış uzmanlar ve liderlerin sektördeki profesyonel deneyimlerini katılımcılarla paylaşacağı bir platform olacaktır. Yüksek katılımın beklendiği zirvenin ana konu başlıkları arasında; dünyanın ilgiyle takip ettiği Metaverse, Blockchain teknolojileri, NFT ve Web 3.0 gibi alanlar öne çıkacaktır.

Başta Singapur Sosyal Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Global Fintech Enstitüsü Kurucu Başkanı Prof. Dr. David Lee, Alibaba Cloud Türkiye Genel Müdürü James Wang, Beosin Kurucusu Monica Yang ve CEO’su Wendy Sun, TÜBİTAK BİLGEM İş Geliştirme Bakan Yardımcısı Sadullah Uzun, İTÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr.Burak Berk Üstündağ ve Metaverse Union YK Başkanı Alphan Manas gibi bir çok önde gelen ismin konuşmacı olarak yer aldığı etkinlik, Türkiye’nin yanı sıra Orta Asya, Orta Doğu ve Avrupa ülkelerinden, iş dünyasının önemli isimlerini, yatırımcıları, Blockchain meraklıları, geliştiricileri ve girişimcilerini biraraya getirecek.

Avrasya Web3 Festivali

Detaylı bilgi ve katılım için etkinliğin resmî sitesi www.eurasiablockchainsummit.com adresi ziyaret edilebilir. 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir