MODERN TEKNOLOJİ VE GÜVENLİK STANDARTLARI BİR ARADA

17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 46’ncısı düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild ‘e katılım sağlayan markalardan biri de Beyaz Ahşap oldu.  

Estetik tasarımları ve güvenlik standartlarıyla sektörde adını altın harflerle yazdıran Beyaz Ahşap’ın CEO’su Burak Erdem, Yapı Fuarı’nın markaları için sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda sektördeki liderliklerini ve yenilikçi yaklaşımlarını sergileme fırsatı sunduğunu belirterek “Bu yılki fuarımız, geçmiş yıllara kıyasla oldukça olumlu geçiyor. Pandemi nedeniyle geçen yıl fazla kalabalık olmamıştı ancak bu yıl katılım oldukça yoğun “ dedi.

Beyaz Ahşap

Farklı projeler için özel tasarımlar

Dış cephe dayanıklı ürünlerini özellikle Avrupa ülkelerine tanıtmak istediklerini belirten Erdem, “Üretimimizi Kayseri organize sanayi bölgesinde 8000 metrekarelik kapalı alanda gerçekleştiriyoruz Çelik kapı yüzeyi, kasası ve pervazını üretiyoruz ancak metal kısmını dışarıdan temin ediyoruz. Ayrıca iç oda kapılarını da tamamlayıp paketli şekilde sunuyoruz. Ürünlerimiz yangına, suya ve güneş ışınlarına dayanıklı özellikler taşıyor. Özellikle otel kapıları ve bina giriş kapıları için özel olarak tasarladığımız ürünlerimizi sergiliyoruz” dedi.

Beyaz Ahşap ihracat hedefini büyütüyor

İhracatının %80’ni Cezayir, Tunus, Libya, Irak ve Ürdün gibi Arap ülkelerine odaklayan Beyaz Ahşap, farklı pazarlara da açılmayı hedefliyor.  Yenilik ve kalite odaklı yaklaşımıyla bilinen Beyaz Ahşap, tasarımında modern teknoloji ve güvenlik standartlarını bir araya getirerek fark yaratıyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her geçen gün kendini yenileyerek sektördeki konumunu koruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir