BİR GÜN İÇİNDE RESTORAN KURULABİLİYOR

Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan,  17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlen Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul, her yıl olduğu gibi bu yıl da inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında binlerce yabancı yatırımcıyla yerli iş ortaklarını bir araya getirdi.

2012 yılından bu yana Rusya pazarında faaliyet gösteren uluslararası bir tasarım ve inşaat şirketi olan Alpbau, tasarım ve inşaat faaliyetleri alanında çok sayıda derneğe üyedir. Marka, fikirden operasyona kadar tüm aşamalarda müşteriye danışmanlık desteği sağlıyor.

Fuarda, Bir günde kolayca monte edilip, sökülebilen ve bir gün içinde kolayca bir restoran kurulabilecek eşsiz bir ahşap yapıyı sunduklarını belirten Alpbau CEO’su Pavel Kargalev, “Bu yüzden bu ürünün Türkiye’de aradığımız iş ortağımız için en çok satan ürün olmasını istiyoruz” dedi.

Uluslararası ahşap yapı üreticisi olduklarını belirten Pavel Kargalev, “Albau ile tasarım, üretim ve montaj alanlarında, 10x 10 metrekarelik küçük bir restoran gibi küçük boyutlu yapıların bile, sadece bir günde montajını yapabilirsiniz” diye konuştu.

Marka olarak büyük yapılar da kurduklarını söyleyen Pavel Kargalev, “Yaptığımız spor salonu, basketbol salonu, tenis salonu gibi spor tesislerini de bir ay içinde kurabiliyoruz.  Çok hızlı ve kolay bir çözüm. Bu yüzden Türkiye’de Türkler ile bu tür bir ürün için işbirliği arayışındayız” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir