Eminevim 2024’te 150 bin yeni müşteri hedefliyor

Eminevim, ‘Elbirliğiyle Gelecek Emin Ellerde’ temalı strateji toplantısı gerçekleştirdi. Eminevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Musab Üstün, “Sadece kendi sektörümüzdeki liderliğe odaklanmıyor; katılım finans ekosistemine de önemli bir zenginlik kattığımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Eminevim’den gerçekleştirilen açıklamaya göre marka, gerçekleştirdiği toplantıda, ülke çapındaki 119 şubesinde görev yapan müdür ve yöneticiler ile 2024 yılı strateji ve hedeflerini paylaştı.

Eminevim

Finansmanını sağladıkları ev, taşıt ve iş yeri sayısının 2023 sonu itibarıyla yaklaşık 260 bin olduğunu kaydeden Eminevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Musab Üstün, “Ancak sadece kendi sektörümüzdeki liderliğe odaklanmıyor; katılım finans ekosistemine de önemli bir zenginlik kattığımıza inanıyoruz. Bu kapsayıcı ekosistemin zirvesinde Eminevim’i görebilmek için stratejik adımlar atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

EminevimEminevim sektörü büyütmeye devam edecek

Sektörel verilerin Eminevim’in paylaşımcılığı ve katılımcılığı savunan hizmet modelinin toplumdaki karşılığını ortaya koyduğunu belirten Eminevim Genel Müdürü Mustafa Mutlu Çalışkan, “Uzun yıllara dayanan açık ve şeffaf müşteri memnuniyeti politikamızın, sektörü ilk kez deneyimleyen yeni müşterilerimiz nezdinde de olumlu geri dönüşler alması bize güç verdi. 2024 için yeni müşteri hedefimizi iki katına çıkartarak 150 bin yeni tasarruf sahibini daha portföyümüze eklemeyi istiyoruz. Ülke çapındaki 1400’ü aşkın çalışanımızla sektörü büyütmeye ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Eminevim Strateji ve Finanstan Sorumlu Baş Genel Müdürü Yardımcısı Murat Ayyıldız ise konuşmasında dijital dönüşümü bir IT projesi olarak değil, bir iş modeli değiştirme ve değer yaratma projesi olarak gördüklerini dile getirerek, “Bu alandaki yatırımlarımızı 2023 yılında iki katına çıkarttık. Finans, operasyon, satın alma, insan kaynakları gibi tüm merkezi birimlerin ve bu birimlerin iş süreçlerinin otomatize edilmesi, daha verimli bir çalışma ortamı sağlıyor ve bu da müşteri sayılarımıza yansıyor” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir