GELECEĞİN DÜNYASI İÇİN ÜRETİYOR

Yapı ve İnşaat Sektörünün merakla beklediği, dünyadaki beş büyük yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. 143 ülkeden 7400’ü yabancı toplam 52 bin ziyaretçi ağırlandığı fuara yeni ürünleri ile katılım sağlayan markalardan biri de Çağrı Fence oldu.

1995’de Türkiye’de çit direği, tel örgü üretimine başlayan Çağrı Tel Çit, 2012 yılında Çağrı Fence markasıyla yeni ve modern yatırımlarıyla dünya pazarında çim çit, panel çit ve yüksek güvenlikli çit üretiminde saygın bir yer edindi. Uluslararası pazarda yerini sağlamlaştıran marka, dijital mecralarda gösterdiği aktif rolü ve AR-GE çalışmalarıyla sektöründe öncü konumda yer alıyor.

Çağrı Fence AR-GE çalışmalarına önem veriyor

Fuarın gayet güzel ve verimli geçtiğini belirten Çağrı Fence Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çetinkaya, fuara özel olarak hazırladıkları ürünlerle ilgili olarak “AR-GE çalışmamız sonucunda, Sunline fence’imizi yeni çıkardık. Daha tam hazır değil ama sergilediğimiz bir simple’mız var burada. İlk bu fuarda tanıttık. Bundan önce sergilediğimiz Çim Çit ve Panel Çiti adında iki farklı ürünümüz vardı. Panel Çiti etrafı, evin etrafını belirlemek için kullanıyorduk, Çim Çit ide bu görüntüyü kapatmak içindi. Bu ürünü iki ürünü de tek ürünle birleştirdik. Şimdi tek üründe hem Çim Çit, hem Panel Çiti koyabiliyorsunuz. Hem etrafınız gözükmüyor, evinizin içi gözükmüyor, hem de kendi evinizin etrafınızı çevirebiliyorsunuz. Kendi standartlarınızı belirleyebiliyorsunuz. Yeni AR-GE sonucumuz oluşan bir ürün. Onu da Çim Çit gibi bütün Avrupa ülkelerine ve Amerika ülkelerine, Orta Doğu ülkelerine tanıtıp pazarını oluşturmak istiyoruz. Ve buna inanıyoruz, yapacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Çağrı Fence ‘nin 70 ülkeye ihracatı var

Yaklaşık 30 yıldır ticaret ve sanayi üretimi yapan Çağrı Fence’nin Silivri’de yer alan tesislerinde Çit ve Çit ürünleri grubunda imalatının olduğunu söyleyen Çetinkaya, “Aynı şekilde Sırbistan ve Almanya’da depomuz var ve Amerika’da da ofisimiz var. Ana marketlerimiz Balkanlar ve Avrupa’dadır. Orta Doğu‘da da marketimiz var, şu anda hemen hemen 70 ülkeye ihracatımız var. Ürünlerimiz şu anda daha çok Çit ve Çit sistemleri üzerine. Depolarımızdan dağıtımımızı gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı. .

“Bundan sonraki hedefimiz daha çok ürünü tanıtmak, daha farklı şekillerde kapı getirmek” diyen Çetinkaya, sözlerine devamla, “Şu anda zaten kapımız var ürünü tek bir simple haline getirip öyle değerlendirmek. Ürünü geliştire geliştire daha fazla yere ulaştıracağımıza inanıyoruz. Ve bu üründe gerçekten çok büyük bir talep oluşturacağımıza inanıyoruz. Çünkü aynı şeyi beş yıl önce, altı yıl önce Çim Çit’le başladık. İlk üreticisiyiz Çim Çit‘in. Şu anda pazara soktuk ve şu anda Çim Çit’i hemen hemen bütün dünya ülkeleri, bütün Avrupa ülkeleri, ürünü tanıyor” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir