GENİŞ ÜRÜN PORTFÖYÜ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yapı ve İnşaat Sektörünün merakla beklediği, dünyadaki beş büyük yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Nuriş Prefabrik’in geniş ürün portföyü fuarda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü

1968 yılından beri sektörde varlığını sürdüren Nuriş Prefabrik, Türkiye’nin önde gelen prefabrik yapı üreticileri arasında yer alıyor. Marka, prefabrik modüler çelik yapılar konusundaki uzmanlığı, üretim, ihracat ve uluslararası müteahhitlik faaliyetleriyle sektördeki saygın konumunu pekiştirmiştir.

Nuriş Prefabrik, müşteri ihtiyaçlarına özel tasarlanmış olduğu projelerle öne çıkmaktadır. Şirket, sadece Türkiye’de değil, aynı zamanda uluslararası alanda da projelerini başarıyla gerçekleştirerek global bir marka olma vizyonunu sürdürüyor.

Nuriş Prefabrik

Fuar gayet güzel başladığını belirten Nuriş Prefabrik Satış Ve Pazarlama Sorumlusu Osman Nuri Turan, ”Özellikle ilk gün, yoğun ziyaretçimiz oldu. Bu sayede yeni kontaklar edindik. Networkümüzü genişlettik ve şu anda gayet güzel ilerliyor” dedi.

Fuara özel olarak sergiledikleri yeni bir ürünleri olmadığını belirten Turan, ”Hali hazırda ürettiğimiz veya geçen sene fuarlarda da sergilediğimiz ürünlerimiz devam ediyor. Zaten üretimlerimiz son hızıyla devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Nuriş Prefabrik markasının Prefabrik sektörünün önde gelen firmaları arasında yer aldığını belirten Turan, sözlerine devamla, “Üretimlerimiz Çelik Konstüksiyon, Hafif Çelik Binalar, Yapılar, Hastaneler, Okullar, Konut Projeleri, onun dışında Konteynır Yapıları, Acil Durum Yapıları, Özelleştirilmiş Konteynırlar ve Prefabrik Yapılar üzerinden ilerliyor” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir