ÖZEL ÜRETİM MODELLER YAPI FUARINDAYDI

17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi‘nde düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild ‘e katılım sağlayan Grand Çelik Kapı, güvenlik ve estetiğe yenilikçi yaklaşımı ile göz kamaştırdı.

Grand Çelik Kapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çevik, fuarın hem yurt içinden hem de yurtdışından yoğun bir ilgi gördüğünü ifade etti.  Grand Çelik Kapı, Yapı Fuarlarında her sene özel üretim modellerini sergiliyor. Bu yıl da 2024 modellerini tanıtan şirket, dış cepheye dayanıklı, proje kapıları, daire kapıları ve villa giriş kapıları gibi yeni ürün ve modellerini fuarda müşterilerinin beğenisine sundu.

Grand Çelik Kapı

Şirketin proje bazlı çalıştığını ve özel tasarımlar yaptığını vurgulayan Çevik, özel mimarlarla iş birliği yaparak trendleri yakından takip ettiklerini ve dünya standartlarında tasarımlar sunduklarını belirtti. Bu nedenle ürünlerine olan talebin yoğun olduğunu dile getirdi.

Ürünlerini 18 ülkeye ihraç ediyor

Çelik kapılar, yangın çıkış kapıları,  villa giriş kapıları ve pivot kapılarının üretimini gerçekleştiren Grand Çelik Kapı, İstanbul’da pivot kapıları, Kayseri’de ise çelik kapılar ve diğer ürünlerin üretimini yapıyor. 18 ülkeye ihracat yapan markanın yurt içi ve yurt dışında bayilikleri bulunuyor.

Kapı seçiminde güvenliğin öncelikli olması gerektiğini vurgulayan Çevik, şirketin her yıl yeni modeller ve güvenlik önlemleri eklediğini belirterek, müşterilere fiyat odaklı değil güvenlik odaklı kapı seçmeleri tavsiyesinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir