Margün Enerji’den yapay zekâ ile inovatif adım

İştirakleri ile birlikte toplam 308 MWp kurulu güç ile yenilenebilir enerji üretimi yapan Margün Enerji, yurt dışında arazi tipi santral kurulumu öncesi ve sonrasında yatırımcılara geniş yelpazede hizmetler sunuyor.

Sürdürülebilirlik değerleri ile somut aksiyonlar alan Margün Enerji iklim teknolojileri ve inovasyon odaklı çalışmalarını sürdürüyor

Margün Enerji arıza ve müdahale sürelerinin kısaltılmayı  planlıyor

Margün Enerji ENSOFT markası ile geliştirdiği yapay zekâ destekli “Enerji Yönetim İzleme Sistemi” yazılımı ile yenilenebilir enerji santrallerinde sürdürülebilir enerji üretimini desteklemeyi ve santrallerin daha verimli işletilmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Margün Enerji’den yapılan açıklamada, “ENSOFT’un geliştirdiği teknoloji ile önleyici bakım planları oluşturularak arıza ve müdahale sürelerinin kısaltılması planlanıyor.” İfadelerine yer verildi.

Yine açıklamada söz konusu çözümün üretim kayıplarını azalttığı, bakım ve işletme için gerekli zamanın verimli kullanımını sağlayarak yüksek maliyetlerin önüne geçtiği vurgulanan açıklamada, sistemin yenilenebilir enerji santrallerinin günlük, haftalık, aylık ve yıllık bazda etkin ve doğru raporlamalarını yapmalarını sağladığı ve üretim takiplerini yaparken, üretilmesi öngörülen enerjinin ve nakit akışının doğru planlanabilmesini amaçladığı kaydedildi.

Margün Enerji

Margün Enerji söz konusu sistemi, yurt içi ve yurt dışı yenilenebilir enerji yatırımcılarına, Margün Enerji ve Naturel Holding’in diğer bağlı ortaklıklarına ait yenilenebilir enerji santrallerine, EPC ve bakım-onarım hizmeti verilen ve verilecek tüm santrallere yıllık kullanım anlaşmaları ile satışa sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir