TÜRK MALI ÜRÜNLERİNİ DÜNYAYA TANITIYOR

17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul, 143 ülkeden 7400’ü yabancı toplam 52 bin ziyaretçiyi ağırladı. Fuara katılım sağlayan markalardan biri de Türk malı ürünlerini 70 ülkeye ihraç eden Mars Elevator oldu.

2016 yılında kurulan ve Merih Asansör şirketler topluluğunun bir parçası olan Mars Elevator üstün kalitede ürün ve çözümler üretiyor. Marka, ARGE merkezi ile ürün çeşitliliğini sürekli geliştirerek müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun şekilde cevap veriyor.

Teknoloji ve tasarım özellikleri ile ön plana çıkan MARS ürünleri, kullanıcılarına güvenli, konforlu ve sessiz bir seyir yaşatırken; şık, samimi ve modern tasarımlarıyla da kentlere ve mekânlara değer katıyor.

Yeni ürünlerini fuarda ziyaretçilerine sunan MARS Elevator, asansör teknolojisindeki güncel bilgileri, inovatif ürünlerini, sektördeki deneyimlerini ve hizmetlerini, katılımcılar ve ziyaretçileri ile paylaştı.

Mars Elevator Marka ve Tanıtım Uzmanı Hüseyin Delil, fuarın gayet olumlu geçtiğini belirterek “Fuarın müşteri kitlesi, yelpazesi çok geniş. Hem yurt içinden, hem yurt dışından çok fazla katılım var. Biz de açıkçası katılım ve bu ilgiden dolayı memnunuz” ifadelerini kullandı.

Üretim tesislerinin Ankara’da bulunduğunu belirten Hüseyin Delil, “30.000 metre² üretim yerimiz var. Asansörün kapısını, kabinini, komple asansör sistemlerini biz fabrikamızda üretiyoruz. Ve aynı anda 70 ülkeye aktif olarak ihracat yapıyoruz. Hem Türkiye sektörünün içine, hem de yurt dışına Mars marka, Merih marka ürünlerin gönderimini gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir