ODAK NOKTASI KALİTELİ ÜRÜN, İYİ HİZMET

17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında binlerce yabancı yatırımcıyla yerli iş ortaklarını bir araya getirdi.

Türk yapı sektörünün en uzun soluklu fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, binlerce ziyaretçi tarafından ziyaret edildi. Fuara katılan ve bir Nuriş Prefabrik iştiraki olan NP Panel, yenilikçi ürünlerini ziyaretçileri ile paylaştı.  

Yalıtım ve prefabrik sektöründe güvenilir ve sürdürülebilir ürünlerle müşteri beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı hedefleyen NP Panel, Ankara Başkent OSB’de 10,000 m² alan üzerinde faaliyet gösteriyor.

Esas faaliyet alanı yüksek ısı yalıtımı, hava geçirmezliği ve yangın izolasyonu sağlayan Mineral yün (Taş yünü- Camyünü) ve Expanded Polystrene Polistren (EPS) izolasyonlu sandviç cephe ve çatı panel üretimi olan NP Panel; tüm bu ürünlerinin yanında gizli vida cephe panelleri, konteyner ve prefabrik yapılar için çözüm sağlayan H birleşimli cephe panelleri ile de müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun ürünler sunuyor.

Fuarın beklentilerini karşıladığını belirten NP Panel Genel Müdürü Süleyman Yurtoğlu, “Yurtdışı ziyaretçilerinin daha fazla katılım sağladığını gözlemledik. Yarın fuarın son günü, iyi bir fuar geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Bizim açımızdan verimli bir fuar oldu” dedi.

“Önümüzdeki seneye bomba gibi ürünlerle geleceğiz”

“Fuara özel sergilediğimiz ürünler oldu” diyen Yurtoğlu, “Biz Nuriş Prefabrik iştirakiyiz. Nuriş Prefabrik, yarım asırdan fazladır sektörde yer alan bir firma. Bizde öncelikle onların ihtiyacını görmek adına, bir panel üretimine başladık. Tabii bu kartopu gitgide büyüdü, dışarıya da ciddi malzeme satmaya başladık. Yeni yatırım kararları aldık. Aslında önümüzdeki sene bizim için esas sene olacak. Önümüzdeki seneye inşallah bomba gibi ürünlerle geleceğiz” şeklinde konuştu.

“Temel felsefemiz kaliteyi ve iyi hizmeti müşterimize sunmak”

Sandviç Panel Sektörü’nün ülkemizde her geçen gün yaygınlaştığını belirten Yurtoğlu, sözlerine devamla “Çok ciddi üreticiler var. Ama bu üreticilerin büyük bir kısmı, çok nitelikli malzeme üretmiyor, ekonomik ürünler üretiyor. Biz onlardan ayrı nitelikli ürünler üretmek üzere bir profil, bir harita çizdik. Amacımız o, onu yapmak istiyoruz. Üstün kaliteye sahip ürün ortaya çıkarmak biraz maliyetli oluyor. Ancak bizim temel taşımız Nuriş Prefabrikten de kaynaklı, üstün kaliteli ürün. Onun da bir bedeli oluyor. Bizim temel felsefemiz bu. Ekonomiklikten ziyade kaliteyi ve iyi hizmeti müşterimize sunmak”  değerlendirmelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir