Protech Global’den ‘Yenilikçi Yalıtım Çözümleri’

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. 46. yaşını kutlayan Yapı Fuarı Protech Global‘in Yönetim Kurulu Başkanı Celal Yavuz, şirketin  İstanbul Yapı Fuarındaki katılımını ve yurtdışından gelen ziyaretçilerin artan ilgisini değerlendirdi. Yavuz, reklam faaliyetlerinin etkinliği ve yurtdışından katılımcıların sayısının artmasıyla birlikte fuarın her geçen yıl daha verimli geçtiğini belirtti.  

Protech Global’in faaliyetleri hakkında bilgi veren Yavuz, şirketin geo sentetik bariyerler üreticisi olduğunu ve HDPE Geomembran, PVC Geomembran, Drenaj Levhası gibi ürünlerin yanı sıra bitümlü ürünlerin üretimini sağladıklarını kaydetti. HDPE Geomembram’ın çevreyi koruyan, yeşili koruyan ve suyu tutan bir ürün olduğunu belirten Yavuz, bu ürünün maden sahaları, katı atık depolama alanları, biyogaz tesisleri, petrol kuyuları ve tarımsal sulama gibi çeşitli alanlarda kullanıldığını belirtti.Protech Global

Yavuz, PVC Geomembran’ın da tünellerde, inşaat temel perdeleme işlerinde, otoparklarda ve peyzaj alanlarında kullanılan bir yalıtım ürünü olduğunu ifade etti. Ayrıca şirketin ürettiği Drenaj Levhası’nın da yalıtım amacıyla kullanıldığını belirtti.

Protech Global’den İhracat ve Ekonomiye Katkı

Protech Global’in 40 ülkeye ihracat yaptığını ve Türkiye’de artık ithal edilen bir ürün olan bu ürünleri üreterek hem ihracatı artırdıklarını hem de yerli üretimi desteklediklerini vurgulayan Yavuz, şirketin sloganının “yalıtımda yeni rotanız” olduğunu söyledi. Bu sloganın, şirketin yalıtım alanındaki uzmanlığına vurgu yaptığını ve her türlü yalıtım ihtiyacına cevap verdiklerini ifade etti.

Protech Global

Kurumsal Yapı ve Gelecek Vizyonu

Ar-Ge çalışmalarına devam ettiklerini ve yalıtım alanında çok sayıda ürün geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Yavuz, şirketin inovatif ürünler sunduğunu ve bu alanda lider konumda olduklarını dile getirdi. Genç bir enerjiyle çalıştıklarını ve gelecek nesillere devredilebilecek bir kurumsal yapı oluşturma hedefiyle mücadele ettiklerini sözlerine ekledi.

Protech Global

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir