SERTSAN PLASTİK’İN ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Yapı ve İnşaat Sektörünün merakla beklediği, dünyadaki beş büyük yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Fuara katılım sağlayan Sertsan Plastik, yeni ürünlerini misafirlerine sergiledi.

2003 yılında İzmir’de kurulan Sertsan Plastik ilk olarak hortum grubu üretimi yaparak faaliyetlerine başladı. Zamanla üretim bandı ve ürün çeşitliliği de arttı. Devam eden yıllarda marka, Ziraii Sulama Ürünleri ve PPRC boru ve ek parçalarının üretimine başladı.

Markalarının yurtiçi ve yurtdışındaki fuarlara katılım sağladığını belirten Sertsan Plastik İhracat Müdürü Hamit Damadi, “Yapı Fuarına güzel başladık. Şimdi ikinci gündeyiz, geçen gün de iyi bir gün geçirdik. Ağırlıklı olarak yabancı müşteri gelmektedir, memnunuz şimdiye kadar. Şirketimiz tarımsal sulama ile ilgili olan ürünler ve aynı zamanda bahçe hortumu üretimi gerçekleştirmektedir” dedi

 Fuara daha yoğunluklu olarak bahçe grubu çeşitleri ile geldiklerini söyleyen Damadi, “PVC bahçeli hortumları, Spiral de yine de PVC Hortumlarıyla bu fuardayız. Bunun için bu fuarda, daha çok bahçe grubuyla ilgili ürünlerimizi sergilemekteyiz” dedi.

Altyapıda da kullanılabilen Polietilen yüksek yoğunluklu P 100 boruları ürettiklerini aktaran Damadi, “İkinci sektörümüzde, Tarımsal Sulama. Genel olarak ürünlerimiz, çok kullanılan ürünler. Ürünlerimizden bizim Garden Kit olarak veya hobi set olarak, bazı villalar için, bahçeler için kullanılan ürünler” değerlendirmelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir