TMS Grup, Yapı Fuarında ‘Teknolojik Stant Ödülü’nü kazandı

Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika’dan da alıcıları cezbeden Yapı Fuarı 2024 17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Fuara katılım sağlayan markalardan biri de inşaat sektöründe teknolojik inovasyonlarıyla TMS Grup oldu.

Şirketin fuar katılımı hakkında açıklamalarda bulunan TMS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Tüfekçi, fuar standlarının ilgi çekici olduğunu ve teknolojik stant ödülünü kazandıklarını belirtti. Bağımsız bir jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda fuarda ödül aldıklarını ifade eden Tüfekçi, 46. Yapı Fuarının 530 standını gezen jürinin teşvik edici bir etkisi olduğunu belirtti.

TMS Grup

Fuar öncesinde ciddi bir hazırlık süreci geçirdiklerini söyleyen Tüfekçi, şirketin yanı sıra İskele Kalıp Sanayicileri Derneği başkanlığı görevini yürütürken yapı fuarı organizasyonuyla ilgili olarak yaptıkları görüşmelerde iskele kalıpçılarının bir arada olduğu özel bir hol olması üzerinde konuşmalarının olduğunu ve bunun gerçekleştiğini belirtti.

“TMS Grubu, sektörde tek onaylı AR-GE merkezine sahip”

TMS’nin öne çıkan ürünleri arasında hidrolik tırmanır kalıp sistemlerinin bulunduğunu söyleyen Tüfekçi, “Yaklaşık 12 ülkede yüze yakın projede kule tırmandırmış durumdayız. Bu ürünle birlikte Avrupalı firmalara tasarladığımız ARGE’sini yaptığımız özel bir kalıp olan ağır sistemimizi de sergiledik. Ayrıca, sürekli yeni ürünler geliştirdiğimiz TMS Grup’un ARGE merkezi, sektördeki tek onaylı AR-GE merkezi konumunda yer alıyor” diye konuştu.

Şirketin büyüme stratejisi hakkında konuşan Tüfekçi, önceliklerinin güçlerine uygun bir şekilde adım adım büyümek olduğunu belirtti. Türkiye’de önemli referans projelerine imza attıklarını ifade eden Tüfekçi, özellikle İstanbul Olimpiyat Stadyumu, İstanbul Park Formula 1 pisti, Osmangazi Köprüsü, Çanakkale Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi projelerde yer aldıklarını vurguladı.

TMS Grup, projeleri ile 60’ı aşkın ülkede  

TMS’nin uluslararası alandaki faaliyetlerine de değinen Tüfekçi, şirketin 60’tan fazla ülkede projeler gerçekleştirdiğini ve yavaş yavaş yurtdışında yerleşik hale geldiklerini ifade etti. Tüfekçi, TMS’nin Katar ve Kuveyt’te yerleşik olduğunu ve Suudi Arabistan’da da şirket kuracaklarını belirtti.

Son olarak, sektörün geleceğine olan inancını dile getiren Tüfekçi, bölgesel zorluklara rağmen umutlarını koruduklarını belirterek “İhracat yapan şirketler için zorlu bir dönemden geçiyoruz ancak elimizden gelen gayreti de göstereceğiz     “ diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir