TÜRK İNŞAAT SEKTÖRÜ EN İYİ VE SAĞLAM ÜRÜNLE BULUŞUYOR

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Fuar, bu yıl da inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında binlerce yabancı yatırımcıyla yerli iş ortaklarını bir araya getirdi. Kingwood Company, fuarda misafirlerini ağırladı.

2008 yılında kurulan Kingwood Company, Azerbaycan Bakü, Türkiye Gebze, Irak Erbil, Gürcistan Tiflis, İran Astara ve Anzali’de bulunan kapalı ve açık depoları ile hizmet vermektedir. Kingwood Company, köknar, çam ve akçaağaç gibi ağaç türlerinin satın alınması, satışı ve işlenmesinde uzmanlaş bir markadır.

İlk günde fuarın çok yoğun başladığını belirten King Wood Pazarlama Direktörü Mimar Levent Say, “Çok ziyaretçimiz oluyor. Hem yurtiçi, hem yurt dışından çok başarılı bir fuar oluyor bu sene” dedi.

Say, fuarda ziyaretçileri ile paylaştıkları ürünlerle ilgili olarak “Rusya’dan getirdiğimiz H 20 Taşıyıcı Kirişlerimiz var. Dört farklı firmanın ürünü getiriyoruz Rusya’dan. Ve Türk inşaat sektörüne sunuyoruz. Türkiye’de çok yeni değil bu ürünler ama daha ekonomik ve daha sağlam ürünler getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’de inşaat sektöründe özellikle iskele ve kalıp konusunda faaliyet gösteren bir firmayız” diyen Say, sözlerine devamla “Plywood dediğimiz bir malzeme ve H 20  değimiz bir malzemeyle sektöre destek vermeye çalışıyoruz. Çok yeni getirdiğimiz bir ürünümüz var. Şöyle bir ürün, daha önce de belirttiğim gibi, bu ürün muadillerine göre hem çok daha ekonomik ve çok daha kaliteli bir ürün” şeklinde konuştu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir