“TÜRKİYE PAZAR PAYIMIZI ARTIRMAK İSTİYORUZ”

Yeni iş olanakları, ortaklık ve satın alım fırsatları yaratmayı hedefleyen, ihracat kaleminde önemli paya sahip Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve 52 bin ziyaretçi ağırlandığı Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul ‘un katılımcıları arasında Plyterra Group da yer aldı.

venilir bir huş kontrplak üreticisi olan Plyterra Group yeniliğe açıklık, yaratıcı bir yaklaşım ve daha iyiye doğru değişme arzusu ile müşterilerinin en katı gereksinimlerini bile karşılamaya yardımcı oluyor.

Ürünlerinin yüksek kalitesi sayesinde aralarında İran, Türkiye, Kazakistan, Gürcistan ve İsrail’in de bulunduğu 70’ten fazla ülkedeki müşterilerimizin güvenini kazanan Plyterra Group Representation Director Diana Mangutova, fuarın çok iyi gittiğini belirterek “Türkiye’de insanlar çok dost canlısı, çok açık, bilgi paylaşmaya hazır ve böyle bir insanla iletişim kurmak kolaydır. Burada olmaktan hoşlanıyorum ve bence bu fuar çok güzel” diye konuştu.

Yangınla mücadele eden bir kontrplak markaları olduğunu kaydeden Diana Mangutova, “Plyterra, ülkemiz Rusya’da oldukça ünlü. Ve biz de Türkiye’ye getirdik. Burada, fuarda temsil etmek için. Çünkü yapı sektöründe, insanların güvenliği en ön planda yer almaktadır ve yangına karşı özel ürünler üretip yapı sektöründe ihtiyaç duyulan bu özel ürünümüzle fuarda yer almaktayız” ifadelerini kullandı.

Fuara özel plywood getirdiklerini belirten Diana Mangutova sözlerine devamla “Bu ürünümüz sadece Türkiye’de değil, birçok ülkede yapı sektöründe çok popüler. Ama biz Türk pazarına odaklandık. Burada pazar payımızı artırmak istiyoruz. Çünkü Türkiye’de bizim için iş yapmak çok uygun. İnsanlar çok açık ve çok iyi. Türkiye pazarında, daha ünlü olmak ve tanınmak istiyoruz. Suya dayanıklı ve iş için kullanılabilen özel bir film ile bir ürün kodu ile katılıyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir