YAPI FUARI, İNOVASYON VE İŞBİRLİĞİYLE ÖNE ÇIKTI

Yeni iş olanakları, ortaklık ve satın alım fırsatları yaratmayı hedefleyen, ihracat kaleminde önemli paya sahip olan Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. 143 ülkeden 7400’ü yabancı toplam 52 bin ziyaretçi ağırlandığı fuara katılım sağlayan markalardan biri de Bekart Force oldu.

1990 yılından itibaren sac ve hadde mamulleri ticaretinde faaliyet gösteren Müsellimoğlu Metal, Ferforje Demir piyasası için Dekoratif Demir parçaları üretmeyi hedefleyerek 2003 yılında Kocaeli/Gebze’ de üretime başladı. Marka, 2006 yılında Kocaeli/Gebze’ de ve 2014 yılında Bilecik/Osmaneli’ de açılışını gerçekleştirdiği fabrikaları ile toplam 7500 m2 üretim alanına ulaştı.

Müsellimoğlu Metal, 2023 yılında ‘Bekart Forge’ markası ile sektöre yepyeni soluk ve modern bir çizgi getirdi. Bekart Force Satış Müdürü Ensar Yeşilyurt, fuarda karşılaştıkları taleplerden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, “Standımıza çok fazla ziyaretçi geldi. Bu anlamda memnunuz yani, fuar güzel geçiyor” diye konuştu.

Müsellimoğlu Metal olarak 2003 yılından itibaren ferforje üretimine başladıklarını belirten Yeşilyurt, “Sektörde hızlıca büyüyüp ürün yelpazemizi fazlasıyla genişlettik ve tüm Türkiye’ye ferforje vermeye başladık bu sene sektörün yenilik ihtiyacını farkedip bütün makinelerimizle beraber ürünlerimizi de yeniledik tamamını standart malzemelerden yaptığımız bütün motiflerimizde işçiliğimize çok önem verip bütün müşterilerimizin beğenisini kazandık ” ifadelerini kullandı.

Yeni ürünlerini Bekart markası altında toplayıp Bekart kataloğunu çıkarttıklarını belirten Yeşilyurt, “Fuar bizim için yeni ürünlerimizi tanıtmak adına çok güzel geçti.  Bekart markası, fuarlar instagram hesabımız ve kataloğumuzla Türkiye’de ‘tak’ oldu; sıra yurt dışında” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir