YAPI FUARI, MARKALARA ULUSLARARASI PAZARLARA AÇILMA FIRSATI SUNDU

Yeni iş olanakları, ortaklık ve satın alım fırsatları yaratmayı hedefleyen, ihracat kaleminde önemli paya sahip Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. SBBBQ, fuarda ürünleri ile  fuarın yoğun ilgi gören markaları arasında yer aldı.

İlk üretime 2006 yılında Sakarya’da başlayan SBBBQ, bugün yaklaşık 50 farklı ürünle (havalandırma bacaları, dekoratif kültür tuğlaları ve daha birçok ürün) üretime devam etmektedir.

Fuarın ilk günü olmasına rağmen güzel görüşmeler yaptıklarını belirten SBBBQ Satış Pazarlama Direktörü Ömer Sargın, “Romanya ve Bulgaristan’la güzel bir anlaşma yapıldı. Bugün de hareketliydi. Bugün de Sırbistan, Arnavutluk ve Makedonya ile ilgili üç görüşme yaptık” diye konuştu.

“Fuara özel ürünler getirdik”

Çok verimli bir Fuar geçirdiklerini belirten Sargın, “Fuara katıldığımız için mutluyuz. Tabii ki Fuara özel yaptığımız kumpir fırınlarımız var. İkili kumpir fırınları, mix, hem barbekü, hem fırın, iki ürün getirdik ve gayet başarılı bir talep aldık” dedi.

Şirketin 2004 yılından itibaren faaliyet gösterdiğini belirten Sargın, “Altyapımızda Alman firması Shiedel vardı, Hendek ikinci OSB‘de Sakarya’da faaliyet gösteriyordu. Erkan beyle birlikte biz bu firmadaydık. Güzel bir altyapı oluşturduk. Şu anda sektörde 18. yılımız” ifadelerini kullandı.

Tüm Türkiye’de Tekzen, Koçtaş gibi zincir yapı marketlerle çalıştıklarını belirten Sargın, “SBBBQ bünyesinde 196 adet müşterimiz var. Türkiye’nin her yerinde, yaklaşık bir ilde bir Bayimiz olmak üzere 196 tane noktamız var” dedi.

Sargın, firmanın bu fuara özel iki adet ürün getirdiğini belirterek sözlerine devamla, “Bahçesi geniş müşterilerimiz için sağ tarafı barbekü, sol tarafı fırın, mix fırınımız var. Bir de üst tarafı barbekü, alt tarafı fırın olan bir modelimiz var. Özellikle bu fuarda, çok büyük ilgi görüyorlar. Şu an satışlarımızdan da gayet memnunuz” değerlendirmelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir