YAPI FUARINA ÖZEL ÜRÜNLER BÜYÜK İLGİ ÇEKTİ

Dünyadaki beş büyük yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Yapı Fuarı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında binlerce yabancı yatırımcıyla yerli iş ortaklarını bir araya getirdi. Fuara katılarak ürünlerini ziyaretçilerle paylaşan markalardan biri de Subterra oldu.

Subterra, Türkiye’nin rotasyon tekniği ile polietilen mamuller üreten ilk firması konumundadır. Marka, teknolojisi ve AR-GE kapasitesiyle de dünyadaki benzer firmalarla yarışabilecek ülkemizin tek kuruluşudur.

Otomotiv yan sanayi, taşıma sistemleri ve altyapı sektörlerine sayısız ürün geliştirilmiş olan Subterra, aynı zamanda 5 ile 25.000 litre aralığında polietilenden mamul yer altı, yer üstü gıda ve su depoları ile yağmur suyu depolama sistemleri, septik depolar, arıtma sistemleri, yağ ayırıcıları imal ediyor.

Fuarın gayet iyi başladığını ve çok yoğun bir taleple karşı karşıya kaldıklarını belirten Subterra Satış ve Pazarlama Müdürü Ozan İşcan “Özellikle birinci gün ve ikinci günü çok ciddi bir yoğunluğumuz oldu. Slovakya, Macaristan bölgesinden, Bulgaristan bölgesinden ciddi bir talep aldık. Bizim için gayet iyi bir fuar oldu” dedi.

“Fuara özel saydığımız ürün, bu yan tarafta gördüğümüz 10.000 litre mono blok yeraltı sıvı tankıdır” diyen İşcan, sözlerine devamla “Özellikle iklim krizinden oluşan bir su ihtiyacı ortada. Ondan dolayı yağmur suyu hasadında kullanmak için yağmur suyu toplayıp, geri kullanımda, peyzaj kullanımında ve gri su dediğimiz, binaya tekrar geri kullanımda, bu ürün çok özellikle talep gören bir ürün haline geldi. Ve bizim için fuarda özel olarak getirdiğimiz, biraz da kütleli olmasına rağmen ilgi gören ve iyi bir ürün oldu” değerlendirmelerinde bulundu.

Yapı sektörü için görsel/görünen ürünler yerine yapı sektörünün aslında ana kalemi olan yeraltı kısmında ürünler geliştirdiklerini belirten İşcan, “Belediyenin kanalizasyon hizmeti veremediği yerlerde, septik tank olarak 5000 litreden, 35.000 litreye kadar, yekpare olarak yeraltı sıvı tankları üretiyoruz. Bu yeraltı sıvı tankları, Polietilen ürün olduğu için, hem içme suyunda, hem kanalizasyon da, hem de yağmur suyu toplamada, yağmur suyu hasadında kullanılmaktadır. Genel itibari ile şehirlerde gezerken, yollarda gördüğünüz o kapakların altındaki odaların, betonarme yerine, plastik, sızdırmaz, uzun ömürlü ve kolay kullanımlı olarak bu ürünleri üretmekteyiz” şeklinde konuştu.

Bu gönderi Fuar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir