ISITMA SİSTEMLERİ ALANINDA YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER SUNUYOR

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild ‘de yerini alan Cenkar Isı Yalıtım, yoğun ilgiyle karşılandı. Fuarın başlangıcının oldukça olumlu geçtiğini vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Abdulmutalip Cengiz, “Beklediğimiz gibi geçiyor, güzel geçiyor. Katılımcılar ve ziyaretçiler arasında büyük bir talep ve ilgi var.” dedi.

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi‘nde faaliyet gösteren ve yerden ısıtma ürünleri ile dış cephe mantolama yapımında kullanılan yapı kimyasallarının üretiminde öncü olan Cenkar Isı Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Abdulmutalip Cengiz, başarılı performansıyla sektörde dikkat çeken bir marka olduklarını belirtti.

Şirketin ürün yelpazesi hakkında bilgi veren Cengiz, yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan folyo kaplı beyaz strafor imalatıyla öne çıktıklarını belirtti. Bu yenilikçi sistem sayesinde, geleneksel radyatör ve peteklerin devre dışı kalıp, evlerin tamamının yerden ısıtma ile ısıtılabildiğini ifade etti.

Marka olarak Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde 20.000 metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 33.000 metrekarelik alanda faaliyet gösterdiklerini belirten Cengiz, şirketin 2012 yılında kurulduğunu ve Türkiye’nin 81 iline hizmet verdiğini kaydetti.

Cenkar Isı Yalıtım

Cenkar Isı Yalıtım olarak yurt dışına da ihracat yaptıklarını ve bu alanı daha da genişletmeyi hedeflediklerini aktaran Cengiz, gelecek yılın hedeflerine yönelik olarak Avrupa ve Türki Cumhuriyetleri gibi soğuk bölgelere ihracatlarını artırmayı planladıklarını belirterek, “Bu bölgelerde ürünlerimize büyük bir talep var. İnşallah bu talebi karşılamak adına adımlar atacağız.” şeklinde konuştu.

Cenkar Isı Yalıtımın sadece yerden ısıtma sistemleri ve dış cephe mantolama yapı kimyasallarını ürettiğini vurgulayan Cengiz, “Ürettiğimiz ürünlerin %10’nunu yurt dışına ihraç ederken %90 Türkiye pazarına sunuyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir